其實大灣駒政治生涯已完(4)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
花生!花生!
班人放大得最多係誅心論,但班人一早咪笑鳩李永達做大陸生意,質疑吓個順邦太子爺同港共生意都起曬鋼
大家仲記唔記得嚴敏華

當時仲未分裂, 恩主打比廢陶話嚴敏華係facebook暗串自己
要求採取紀錄行動

兩爺孫都係24小時mon post
梁錦祥只係話 2016 年有邀請過綠營人士做熱普城造勢大會來轉移視線迴避問題,點解 2019 年 4 月 楊逸朗 myradio 指主持唔可以在節目中講國民黨呢?

梁錦祥台長最有point就係悍衛「國民黨俱樂部」嗰part,

但老實講,呢d係大家私下whatsapp group嘅內容,喺私人平台,唔係for公共性而講。

你去當公開嘢咁駁斥,但其實盧斯達喺公開平台上冇用過呢d言論潑婦罵街。人哋係講韓國瑜入中聯辦,呢個事件係客觀事實,冇公開用過誅心言論。 反而仇思達嘅公開話「借韓反毓」就係。
梁錦祥只係話 2016 年有邀請過綠營人士做熱普城造勢大會來轉移視線迴避問題,點解 2019 年 4 月 楊逸朗指 myradio 主持唔可以在節目中講國民黨呢?

坐過政治監係難撈左

坐政治監唔係為自己係為香港社會
益狗笑9人證明品格垃圾
因為真理愈辯愈明
比係辯左個真理出黎佢咪大撚獲
就算d100班老野最唔喜歡本土運動
我好記得q爺為後生仔坐而表達可惜

本土台live班益狗見你反黃就踩你
仲話叫監躉number就得,唔使講人名
希望益狗重型投石車,溫哥華eason講下有無呢件事
獨派反鳩碌撚,就請另開大台。
你提仇思達,等於為佢增加知名度。
堂主同仇思達講道理,佢就答你堂主陰濕,所以仇思達就嬲。
仇思達講嘢講一半,講句「如果學生搞事,學校必須嚴懲有關人等以維護學校正常運作。」佢就答你之前話咩抗爭要付出代價喎,並唔會正面答你仇思達講嘢講一半,立場偏向建制。
首先而家要網上廣播成本真係唔高。其次如果班後生之前唔繼續喺myradio做,咪又係俾某啲小人話佢地睇啊起毓民
13/4盧斯達罵失敗主義篇文係暗指 仇3月31號開台 (駒論粵語、身份認同和雜談;益友Phone-in環節 | 夜間熱線20190331(E))
重型投石車去咗呢邊辯論緊

梁錦祥:含血噴人 栽賘嫁禍 港獨青年人格墮落 MYRADIO恥與為伍

https://lih.kg/1124364
有咩工可以比人日日上fb hea
又高人工到一年去最少兩三次旅行
用靚相機影佢d明信片
開台個部surface pro又係突登為開台買架啦(無可能用個部野執相)
開台鳩up又要飲fiji 水
間唔中又過大海
仲有讀個聽講係地理科相關既master

開支咁撚大
本身又只係中文系出身
佢唔係收共產黨錢就係做二世祖

平時又中意扮窮食老麥 屌你老母
仲有傻仔覺得唔關碌撚事 話佢係受人煽動
你講東就佢講西,成個鄉下仔咁。
盧斯達等人反教主,就走囉,重型投石車回應自己開台囉。
講大是大非有關國民黨既嚴重行為,重型投石車回應唔好為外人韓國瑜內鬥啦。
講仇思達見人就屌,私怨行頭,重型投石車回應唔好為外人仇思達內鬥啦。個台長講到明同黃毓民同齊,就係要護住仇思達。
溝通唔到,拎證據出黎又話造假,係造假對面第一時間撲出黎咬佢啦
最簡單就係 Myradio 到呢一刻為止冇否則過有封殺令和有黑名單,係老屈 Myradio 一早出文反擊屌柒楊逸朗
話佢係國民黨俱樂部,佢答你16年有請綠營
講到咁遠 16年你班傻閪仲奶緊國屍鞋底啊
統派
不嬲都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞