[Mac撚] 用家/買機集中討論(28) iMac新出都唔放T2係咩玩法

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
原廠件唔會係呢個價 (所謂原廠係有Apple logo,本身件野一樣係LG / Samsung)
多數係全新,有人用過的話好易睇到塊玻璃有花
一千幾百蚊生意無需要昆你呢d位

想問下呢兩部既分別值唔值$1400? 主要係display card 同多356gb ssd

普通家用咁樣砌再補ram 係咪就ok雖然問左巴打講最低配就ok,但cpu 好似有新買新好?
用緊mbp 2017年幾
今日睇睇下發覺部機好花
有d位仲撞到界手
諗緊買唔買個殼好
隻mouse 好好用,用左好多年,手感都岩我
都花晒啦,仲買殼做咩
想問下mbp15tb 耗唔耗電?
我用緊16年mbp13tb 想換機換15"高效啲 但驚耗得仲快過呢家果部
定等19年版本先買
應該6月或10月更新
唔急咪等,不過Apple四年先換次chassis
今次應該會縮一年換款期,2016-2018有無限個問題仲要通晒天
我地呢度前排死死地氣入左部2018 13",衣家用到屌晒老母
係就好 希望更新埋12” macbook
一陣更新完嘔多兩升血
有冇巴打知iMac通常幾時先轉一次款?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞