[Mac撚] 用家/買機集中討論(28) iMac新出都唔放T2係咩玩法

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
2018 macbook air 好似成日出事
官網成日有翻新
唔該哂
13吋 512ssd+8gb ram應該直接門市有?
諗緊駛唔駛係apple store訂再去門市拎
我都唔知夠唔夠用但唔會拎嚟剪片個啲應該夠?
For長遠用係咪應該加到16 gb ram
好 唔該ching
建議16
AC+包意外損壞
連登d巴打上網, fb, 睇下片都叫人上16gb ram
有冇mb air巴打睇開itunes電影可以答下,full screen個陣你地個mon 會唔會好輕微咁閃下閃下?
我借左幾套戲都係咁,但係去YouTube full screen又無事,用desktop itunes睇套戲都無事,想睇下係咪只係mb air先出事?
我用mb黎文書上網 同埋要打R code
電叉滿出街夠我用一日
想問下fcp 下面條timeline 點可以拉長d 以家成日比effect 食左好多位 想執靚個interface
兩指開合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞