[Mac撚] 用家/買機集中討論(28) iMac新出都唔放T2係咩玩法

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
吳卓羲mode
其實6月WWDC都幾大機會全部MBP更新,如果淨係放新CPU未改design的話係已經有Intel新U可以用
OS X 都有 Microsoft edge 咁imac會唔會睇到4k Netflix
macbook pro updated
出左新機但個鍵盤仲係蝴蝶式
https://www.apple.com/hk/support/keyboard-service-program-for-mac-notebooks/

屌你 apple, 呢頭話新 keyboard 會好D,轉個頭就將 2019 Macbook Pro 麵納入埋換 keyboard 計劃
而家全線蝴蝶機都可以免費換,即係個垃圾keyboard都係收硬皮
https://www.apple.com/hk/support/keyboard-service-program-for-mac-notebooks/

屌你 apple, 呢頭話新 keyboard 會好D,轉個頭就將 2019 Macbook Pro 都納入埋換 keyboard 計劃
而家全線蝴蝶機都可以免費換,即係個垃圾keyboard都係收硬皮
係就好 mb12 update我一定買
2018 MBP13 都係8th gen i5
其實新呢部只係換咗粒快啲嘅同代u?
同埋個 keyboard 好咗少少
Keyboard 都唔望佢可以完全冇問題
即刻就宣布有得免費維修
好想睇15 吋8 核散熱如何
你已經用慣mac 既話多部pc 除咗打機根本唔會用
hackintosh 裝就唔難
要update 嗰陣就有排你搞
前排拎返部2012 mbpr 出黎
個keyboard 同trackpad 完全唔識用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞