低調置業討論(五)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

1庭仲要好少盤
我見6座F室放盤最多,應西斜到仆街

六座F 好似三房,西斜+最遠果座+最近大跑道同回旋處

唔怪得咁多盤,應該有伏
曼山係咪算最好?

瓏壐
睇黎要奥仔出手先可以解決香港房屋問題

支持奧仔

我係上水已經好少聽到小學生會講廣東話

都有既,我個仔都係呀
我都住上水

巴打上水住邊呀

上水圍,買左翠麗等裝修未攪

六座F 好似三房,西斜+最遠果座+最近大跑道同回旋處

唔怪得咁多盤,應該有伏
曼山係咪算最好?

瓏壐

Thx for ur sharing
請問巴打點睇屯門大興花園?見佢離西鐵唔算遠,又有村巴出港島。而家400萬樓下的盤真係好難搵

都有既,我個仔都係呀
我都住上水

巴打上水住邊呀

附近有運動場同泳池
請問巴打點睇屯門大興花園?見佢離西鐵唔算遠,又有村巴出港島。而家400萬樓下的盤真係好難搵

Ok,上車唔錯,成個屯門升值最快似乎係佢,不過4球樓下依家唔多了

巴打上水住邊呀

附近有運動場同泳池

環境唔錯,係出火車站遠d
不過我住上水圍都已經慣左

支持奧仔

支持奧仔參選下屆特首,打爆共黨

Ok,上車唔錯,成個屯門升值最快似乎係佢,不過4球樓下依家唔多了

大興花園真心正,靜中帶旺,落返山腳已經好多野食/買,有960出灣仔

睇政府數據, 由2006 到2016 呢11年都係得12萬個私樓單位落成...點樣未來3-4年可以供應到94000個....除非個個劏到1-200尺黎賣

政府帶頭發展劏房

有名你叫劏房波

用口術控制樓市

支持奧仔

支持奧仔參選下屆特首,打爆共黨

奧仔學大師「睇淡樓市買地產股」,我啱啱先諗起,做特首有資格

一個社區仔自成一角 不過四球無走雞
慢牛政策

一個社區仔自成一角 不過四球無走雞

據報lift比較慢同大窗台,其他ok

大興花園真心正,靜中帶旺,落返山腳已經好多野食/買,有960出灣仔

最近個350成交唔知咩事
巴打睇開樓幫手問下aa

巴打睇開樓幫手問下aa

單位出過事
君匯原來唔養得狗,唔洗諗了

巴打睇開樓幫手問下aa

單位出過事

突然低市價既唔會有好野

巴打有養狗 咩狗

仲有君匯港俾中聯辦hold 左百幾個單位

巴打有養狗 咩狗

我有隻柴
女人有隻貴婦

巴打睇開樓幫手問下aa

單位出過事

突然低市價既唔會有好野

我果到係突然開低5% 但我到而家都未睇過樓, check 曬唔係凶宅, 希望唔會有漏水

單位出過事

突然低市價既唔會有好野

我果到係突然開低5% 但我到而家都未睇過樓, check 曬唔係凶宅, 希望唔會有漏水

佢開咩價?

單位出過事

突然低市價既唔會有好野

佢開咩價?

巿價低5%左右啦 但估價幾間銀行全部都做足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞