低調置業討論(五)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
變咗屯門post

呢到有無九龍撚
最近想租樓
跟著去中原個網 見到同一屋苑 有啲租盤廣告平幾百蚊
打電話去問個aa, 又話無晒, 跟著問個啲都係貴幾舊水
屌你,個網唔update 就唔好放上去啦

咁我估供到咁上下夠數啲人會轉按去銀行嘅,俾少啲息

柏傲灣發展商提拱個按揭plan 係點?

好似頭2年定三年P-2,跟住P-1,唔敢肯定,問aa穩陣

咁又唔係交30年租嘅
始終逐步拎緊擁有權
定你講啲息係租

另外 原來都係P-1 以為講緊6、7厘
變咗屯門post

呢到有無九龍撚

最近想租樓

係咁架啦,你有無相熟AA, 叫佢地幫手好過
最近想租樓

中原app 最衰
變咗屯門post

呢到有無九龍撚

我睇好沙中綫
而家買咗等佢開通到時再加按
長方形睡房加窗台原來好難諗點裝修

容巴入左市喇?
等交樓 買緊裝修野

恭喜

可能我係想買黎放租,怕買左尚悦放唔到租

個環境唔錯但行出去西鐵站真係要三四個字

買尚悅 睇路呀巴打

同樣咁入,不如考慮下溱柏
兆康地段好交通方便,不過樓齡真係大咗啲

樓與樓距離遠,2012年買嗰時大堂整過同lift換咗,如果夾錢整外牆外圍我冇所謂,十萬又如何,到時升值補返條數

思維正確,但巴打有冇諗過佢依加既樓齡再持貨三年,下一手買家仲做唔做到30年按揭

50年樓仲可以25年,甚至個別考慮30,最好有新買美孚業主講講依家做幾多年按揭
變咗屯門post

呢到有無九龍撚

做左好耐cd rom
想睇九龍中,西嘅屋苑盤但少之又少,仆街辣招搞到兩球幾首期都買唔起樓
變咗屯門post

呢到有無九龍撚

我睇好沙中綫
而家買咗等佢開通到時再加按

Same 話會提早於2019年中通車
長方形睡房加窗台原來好難諗點裝修

容巴入左市喇?

d錢搞掂晒,今日睇多次應該就差唔多買到了
變咗屯門post

呢到有無九龍撚

買唔起

本身有諗過去睇,但太偏僻

未睇之前我都覺得好偏僻,睇左又幾好。

依加尚悅大兩房成交約470萬...470萬洗Q買尚悅
房半果隻都要4舊,4舊我寧願補少少買雍翠(極少放盤),yoho1期,再唔係買番雞地樓仔(實租得出)

利申:地產狗

地產大哥,yoho1 期有冇靚野係手呀
最近想租樓

其實有冇得投訴。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞