低調置業討論(五)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

有個實呎426, 430萬,開廚2房,要5月先交到樓,有個空姐租緊。

我知你講邊間 低價420 想知就pm傾啦 費事比人話我係到r客

無得上門睇既就咪買啦,屋內情況咩都唔清楚,有無漏水你又唔知

有得睇,約左下星期睇。

有得睇,約左下星期睇。

咁哩件荀盤 希望業主唔反價啦 祝你好運

411'都成左458萬

咁癲

411'都成左458萬

咁癲

Btw...個盤個地產都收得好埋
唔係好多agent有哩件野 因為暗盤黎

暗盤
想買1手樓
想問銀行按保同發展商2按可唔可以一齊用?
想買1手樓

銀行按保啫係2按
一層樓唔可以有兩個2按喎巴打

I see
個agent同發展商個職員都話得 我都好懷疑
各位巴打,珀麗灣點睇?

利申:準備上車
想買1手樓

可以發展2按+銀行1按(不用按保)

呢個ok 怕貴息je
想買1手樓

銀行按保啫係2按

I see

巴打買邊

銀行按保啫係2按

I see

巴打買邊

柏傲
【新界成交‧不斷更新】海麗花園高層賣399萬 九七貨賺1球半

2017-01-22 09:30:00 HKT

屯門海麗花園
祥益地產胡志偉表示,屯門海麗花園1座高層C室,建築面積565方呎,實用428方呎,間隔兩房,獲首置客承接,成交價399萬元,建築及實用呎價7,062及9,322元,屬市場價成交。原業主於1997年以242.9萬購入,持貨20年,賺156.1萬元,漲值64.3%。

http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=56201580&category_guid=7015342&category=instant&issue=20170122
等交樓 買緊裝修野

有咩好野推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞