低調置業討論(五)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
岩岩睇完兆康苑,靚裝4百幾尺賣400萬左右
係咪都唔抵買

三個房係咪有用先?
係咪都唔抵買

三個房係咪有用先?

冇,兩房就夠
但係特登拆番個房又好似好無謂
係咪都唔抵買

三個房係咪有用先?

冇,兩房就夠

咁已經個裝修對你冇用,第時唔啱用拆牆又嚟攪過仲貴,mark高咗20萬以上係裝修到,不如揾過間,20萬用嚟裝修好過
代奧仔出下聲先,

代奧仔出下聲先,

新沙士
代奧仔出下聲先,

新沙士

三個房係咪有用先?

冇,兩房就夠

咁已經個裝修對你冇用,第時唔啱用拆牆又嚟攪過仲貴,mark高咗20萬以上係裝修到,不如揾過間,20萬用嚟裝修好過

謝謝各位巴打意見
代奧仔出下聲先,

新沙士

共產黨打到黎

新沙士

共產黨打到黎

奧仔呢兩日比啲新盤打擊,要等賣完先上水,一個跟隨沈大師腳步嘅信徒,佢忘記咗「當諗法同師父一樣,毫不猶疑買佢對家」呢條

共產黨打到黎

奧仔呢兩日比啲新盤打擊,要等賣完先上水,一個跟隨沈大師腳步嘅信徒,佢忘記咗「當諗法同師父一樣,毫不猶疑買佢對家」呢條

奧仔星期六日先唔見人
其實係咪AA
行過地產舖全部劃舊價 減50萬
堅定流呀 大鳩業主定真心跌市

你入去問就話無呢個盤,呃鳩人問姐

三個房係咪有用先?

冇,兩房就夠

其實買左即刻還完可能都係幾萬蚊
要考慮埋呢樣wo?

兆康2房467-495尺最近成交價370-380,佢開400,即係打咗裝修份數落去,買家啱用冇問題,都唔啱用,隨時住住吓唔滿意要重新裝修,咁我不如買返冇大改嘅兩房(我改咗一個房嘅牆同拆咗儲物室合併落洗手間),將嗰廿幾三十個自己裝修,細啲嘅2房單位414尺殘裝向鐵路嗰面3百一二有機會,冇理由比多啲買冇用嘅嘢

三個房係咪有用先?

冇,兩房就夠

要考慮埋呢樣wo?

兆康2房467-495尺最近成交價370-380,佢開400,即係打咗裝修份數落去,買家啱用冇問題,都唔啱用,隨時住住吓唔滿意要重新裝修,咁我不如買返冇大改嘅兩房(我改咗一個房嘅牆同拆咗儲物室合併落洗手間),將嗰廿幾三十個自己裝修,細啲嘅2房單位414尺殘裝向鐵路嗰面3百一二有機會,冇理由比多啲買冇用嘅嘢

好少放盤
而家呢個時世二手放盤少
成交價370~380
你要考慮係咪仲升緊
呢個盤賣左你仲有冇其他同類型岩你心水
房型同埋景觀
仲有一樣野如果真係同類放盤粉少
而又係另一個筍盤放出黎之前
呢個單位已經賣左個靚價
就算你之後遇到果間係殘裝
賣家都可能唔肯賣平過靚裝個價
因為有指標參考兼無貨

真係諗到頭爆

三個房係咪有用先?

冇,兩房就夠

要考慮埋呢樣wo?

好少放盤

睇兆康果位巴打睇1,2期定3,4期?
聽聞1,2管理好過3,4期好多

佢寫-150都得

佢寫-150都得

就係有呀
辣招前咁劃左 mark高50萬

佢寫-150都得

就係有呀
辣招前咁劃左 mark高50萬

商品說明

要考慮埋呢樣wo?

好少放盤

依家係,自從辣椒冇晒盤,連租盤都少,有就好快冇咗,佢個case如果業主肯減返20-25個嘅,咁就可以考慮
而家呢個時世二手放盤少
成交價370~380
你要考慮係咪仲升緊
呢個盤賣左你仲有冇其他同類型岩你心水
房型同埋景觀
仲有一樣野如果真係同類放盤粉少
而又係另一個筍盤放出黎之前
呢個單位已經賣左個靚價
就算你之後遇到果間係殘裝
賣家都可能唔肯賣平過靚裝個價
因為有指標參考兼無貨

有可能,多謝689辣椒冇晒盤,博唔博睇自己,如果企硬400我嘅話唔買,一拆牆要整地磚,最少要補返牆腳嗰忽,咁做地磚pattern變得好肉酸,原裝廳牆身又要翻執,仲要保護舊地磚,如果間屋用油漆嘅補油新舊色,好唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞