[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
有無人有同樣問題
個耳機明明有MIC但傾唔到電話
你地用緊咩副廠差線?!
有無推介?!
有無人有同樣問題
個耳機明明有MIC但傾唔到電話

iphone 7+, IOS 10.2
耳機係JBL 藍芽

想一次過清晒

咁多新會然

平時唔覺有人用rock in

不嬲都有

平時唔覺有人用rock in

不嬲都有

有冇人App Store 更新唔到app?
load一格就停左係度
成日戴耳機就聽唔到whatsapp錄音

有冇人係咁

有冇人係咁

一樣

有冇人係咁

一樣

whatsapp bug
唉仆街 邊度可以做鴨

又要switch 又要beatsX 又要買鏡頭
仲想買埋PSVR
唉仆街 邊度可以做鴨

仲想買埋PSVR

買少兩樣
唉仆街 邊度可以做鴨

仲想買埋PSVR

買少兩樣

BeatsX 岀先算喇
有冇人App Store 更新唔到app?
load一格就停左係度

Same. 四個 app update 左兩個
龜速等成個鐘但又有 progress
話說今日屎忽痕幫部6+升做10.2
用icloud回復,12點搞到而家都仲未down哂d apps
以前  啲 server 好快好 stable
而家成日都有問題
用icloud回復,12點搞到而家都仲未down哂d apps

點解要reset唔用iTunes

懶呀嘛...同埋果陣係公司唔係屋企
點知會咁 成個下午無用電話咁濟

你用4G down?
有冇連wifi
限時免費 AdBlock
https://appsto.re/hk/R2AmP.i

你用4G down?
有冇連wifi

梗係wifi啦
Ip6plus邊到換芒平靚正
巴打們,依家係咪個 app store 死死地,update apps update 得好慢好慢
battery life 又用得啦
battery life 又用得啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞