[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
點解轉AFS唔會唔見野

全球咁多人

1% update 10.3 收昨皮,蘋果都幾頭痛
btw find my airpod喺邊??

係find my iPhone 到
可唔可以三月出新iPad

有都流出左啦

Apple 次次都流出
但係都幾倒水 5S 10.3
beatsx出未呀
beatsx出未呀

Available on February

有冇人知notice bar點樣開 右掃個檢視功能
利:7p

3d touch

3d touch機 所以冇咗係檢視功能?
有冇人知notice bar點樣開 右掃個檢視功能
利:7p

3d touch

yes,3d touch 就係檢視功能

beta 1/2 主機真係唔夠膽升

3d touch

yes,3d touch 就係檢視功能

原來係咁
之前用6仔所以而家唔慣
ip7 up左上beta 1
lihkg唔講啦
ip7果啲animation好似冇以前咁怪,但folder個animation慢左好多,但其他又同以前一樣速度
揾到方法 Apple Music

英文機,但中文歌手、歌名

已經太遲
用緊moov,不了
想問下點解我google完d圖片噤極都唔放大 之前search完有幾十幅 我一噤就可以放大只睇嗰幅
想問下點解我google完d圖片噤極都唔放大 之前search完有幾十幅 我一噤就可以放大只睇嗰幅

block左javascript? 利申唔識

已經太遲
用緊moov,不了

用 watch + AirPods ,唔用AM好煩

點樣unblock

求方法

求方法

Steps
1. Settings> iTunes & App Store, Apple ID Sign out
2. 轉系統做繁中香港 (General>Language & region)
3. iTunes & App Store , log in 返

4. 去 App Store / Apple Music 睇下係咪中文

5. 轉返系統做英文

6. Apple Music 介面轉咗英文,但歌手歌名都係中文

Steps
1. Settings> iTunes & App Store, Apple ID Sign out
2. 轉系統做繁中香港 (General>Language & region)
3. iTunes & App Store , log in 返

4. 去 App Store / Apple Music 睇下係咪中文

5. 轉返系統做英文

6. Apple Music 介面轉咗英文,但歌手歌名都係中文

點樣unblock

有冇用adblock

岩岩買左7+
白痴一問想問下點樣上一頁
例如玩鬥地主GAME
禁咩制可以上一頁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞