[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

冇新iPad

又唔出新ipad
mini2好唔夠用

我都想換ipad
依家用緊mini2 好唔方便 又慢

air2 我唔打機
而家用緊古董 mini ios8.0

air2 > mini4?
我都有部ipadmini 2 放左係度封塵
想入大iPad Pro,等唔等新好
Btw 翻新品有咩分別,我見平成千

冇新iPad

又唔出新ipad
mini2好唔夠用

我都想換ipad
依家用緊mini2 好唔方便 又慢

air2 我唔打機
而家用緊古董 mini ios8.0

air2 > mini4?

Air2勁d
想入大iPad Pro,等唔等新好
Btw 翻新品有咩分別,我見平成千

都有一年保 其實冇乜分別
想出部ipad打下機
Mini4仲抵唔抵屌

唔抵
A8 chip好撚廢
shit 7plus自動down左10.3pb 好彩冇自動up
shit 7plus自動down左10.3pb 好彩冇自動up

你都幾好彩

X2 好險
有咩software好似iTools咁
佢唔支援ios 10 加上支那野都係用少D
想出部ipad打下機
Mini4仲抵唔抵屌

唔抵
A8 chip好撚廢

a8的確好廢
mini4a8 仲慢過5s
wifi假死可以試下轉下router個channel
有咩software好似iTools咁
佢唔支援ios 10 加上支那野都係用少D

Mac機 iExplorer

講抵玩一定係AIR2..
唉 三月...

三月做咩

冇新iPad

又唔出新ipad
mini2好唔夠用

source?
但air 2 都已經兩年機,依家仲ok

長遠好似冇咁 future proof

一直都係13

用其他好慢

一直都係13

用其他好慢

用 開 40

一直都係13

用其他好慢

用 開 40

5Ghz?
我冇開5G 廢事我d舊機用唔到
我冇開5G 廢事我d舊機用唔到

關咩事
開哂唔得咩

一直都係13

用其他好慢

今日一check先知我屋企直頭jam晒, 可能怪錯左ios

一直都係13

用其他好慢

今日一check先知我屋企直頭jam晒, 可能怪錯左ios

其實ios有冇app check channel
用緊9.3.3jb 見部機死死地 想backup下先
但之前見有啲巴打話跨代os會用唔返個backup..
我係咪應該升上ios10再backup過?
呢家用緊5s+部6仔
想買部7plus 整合2部野 有咩方法
一吉iTunes就要同步逼我replace是旦一部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞