[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我想問下有冇人識加notification tone 落iphone?
唔係ringtone
有冇人知notice bar點樣開 右掃個檢視功能
利:7p
Ios 10.2.1有無伏?
有無省電左?

仲講慳電
Ios 10.2.1有無伏?
有無省電左?

仲講慳電

冇分別
我想問下有冇人識加notification tone 落iphone?
唔係ringtone

jailbreak
有冇人知notice bar點樣開 右掃個檢視功能
利:7p

3d touch
https://www.youtube.com/watch?v=72O7R2-yxLM
iOS 10.2 Jailbreak Beta Released!

試左仆街唔好喊!!
ios 有冇得apple pay買app

入張信用卡落itunes 咪得

最on9係好多張信用卡都收個海外charge

你app store 係咩國家account?

我都係 叫左連巴研究下

chok仔無升?

未有pb

5S 就用 developer preview 啦
屌真係好撚on9
岩岩用itunes card儲值入ac,跟住係game入面買野,中間問返我安全問題,心諗大擰樂
因為我註冊ac果陣亂咁填d答案,而家就填唔到岩答案而買唔到野
上網google左點做,一係上官網forgot重置安全問題,一係打電話去apple技術支援求助
係forgot入完pw就話唔夠資訊所以重置唔到
打電話就而家唔係辦工時間搵唔到
而家入完code但買唔到野真係

香港

香港

同埋做乜咁問,你其他國家app store都唔會入到香港信用卡啦
唔係都唔會咁多人嘈開唔到美國/日本acc

香港

同埋做乜咁問,你其他國家app store都唔會入到香港信用卡啦
唔係都唔會咁多人嘈開唔到美國/日本acc

日本acc係apple pay都入唔到香港信用卡
利申未試過

去吧
呀租幾時死

如果林早洩死同支爆二選一
你會要邊樣
無限why not both
呀租幾時死

你會要邊樣
無得why not both
呀租幾時死

你會要邊樣
無限why not both

支爆先

做大事者不拘小節
我想問有冇得app store同apple music用唔同ac
因為人在英國 想開返個英國ac 方便d 但唔想轉apple music個ac 廢事又要dl過哂d歌

去吧

10.3 beta1 㩒home個動畫好柒,lihkg app睇唔到post
6s已up10.3pb1
連登app真係load唔到post
而家用緊web版

Btw update完之後 好似多左大概2GB Storage
睇返好多apps其實都食咗好多cache data
明明一個新聞app都成gb真係on99
apple唔諗下解決呢個問題?
定係full晒真係會清返啲位出嚟?
Lihkg load到post先up
10.3同10.2有咩分別
個新file system有咩好
10.3同10.2有咩分別
個新file system有咩好

來來去去慳位 performance
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞