[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
好啦
10.3想直接落返10.2.1係冇可能嘅
中途會失敗跟住一定要你restore
而家升返上去再restore backup
想問有冇巴打會將部macbook長駁mon用。打算長期咁做,到要拎出去做野先算 有冇咩壞處

冇 100%會用火牛拎電 唔會傷電池
好啦
10.3想直接落返10.2.1係冇可能嘅
中途會失敗跟住一定要你restore
而家升返上去再restore backup

諗都諗到係fail
有冇啲咩記帳App介紹?

eaay spend
你地有無開 raise to wake

開過一排
之後覺得好煩熄返

有冇巴打知有啲檔用唔到姐係話

有冇巴打知有啲檔用唔到姐係

長開LPM 冇得用

LPM即係咩

長開LPM 冇得用

LPM即係咩

省電mode

長開LPM 冇得用

LPM即係咩

省電mode

LPM 有 得用 GA
想問有冇巴打會將部macbook長駁mon用。打算長期咁做,到要拎出去做野先算 有冇咩壞處

09年mbp長駁,毫無問題

Moze啦,台灣人出,有繁中,預設分類

長開LPM 冇得用

LPM即係咩

省電mode

LPM 有 得用 GA

咦係wo 之前唔得既
咁我開返raise to wake了

之前LPM冇得用 冇搞到

其實都幾敏感

其實都幾敏感

成日係咪都又開又熄,好煩
Ip7 開左慳電mode,都係食電
明明已經開左慳電mode,冇開wifi,冇開4g,冇開mon
冇做任何野,只係開左藍牙,
就咁放係到幾粒鐘都冇左10%

09年mbp長駁,毫無問題

Thanks bro 咁問題應該唔大
6s
10.2.1好似幾食電
明明已經開左慳電mode,冇開wifi,冇開4g,冇開mon

我部ip7冇開慳電mode都唔會咁wo

我去左收唔到信號既地方
會唔會因為佢係到搵信號,所以食電?
另外有咩app 可以mon 住d 電,睇下咩app 食電

其實都幾敏感

成日係咪都又開又熄,好煩

我應該過兩日會off

我去左收唔到信號既地方
會唔會因為佢係到搵信號,所以食電?
另外有咩app 可以mon 住d 電,睇下咩app 食電

有冇大陸app
頭先restore部iphone仲以為搞左兩部機同一個account果啲game要再搞過添
原來整backup果部機點樣restore都唔會計喺第二部機login
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞