[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
巴打們,依家係咪個 app store 死死地,update apps update 得好慢好慢

我撞中吉日洗機
成日無用過whatsapp啦
屌 ... update facebook app, update 左成半個鐘
巴打們,依家係咪個 app store 死死地,update apps update 得好慢好慢

我撞中吉日洗機
成日無用過whatsapp啦

屌 ... update facebook app, update 左成半個鐘
限時免費 AdBlock
https://appsto.re/hk/R2AmP.i

咁快又限
屌個app store 做乜尻呀download and update 唔到
battery life 又用得啦

唔係不嬲都睇到呢個畫面嘅咩
只係iOS睇到更多嘅嘢之嘛
由5c轉左用7
倒左個backup落去,用某啲app會放大左個畫面咁
關唔關個backup係舊機事?

呢隻應該係app store消失左幾個月個隻app
估唔到咁快就六個po
好似快番,down番一半

咩事
由5c轉左用7

當1920x1080 set左1024x768解像度,原理一樣
唔關咩backup事

咩事

今日個app store down野勁慢
咁岩我又今日洗機...
岩岩先搞番哂
由5c轉左用7

當1920x1080 set左1024x768解像度,原理一樣
唔關咩backup事

係 之前唔知落左架定冇update
喂係wo Appstore真係幾慢

咁快又限

點解我裝咗adblock, enable咗佢,但上youtube同lihkg都仲有廣告既 求教

咁快又限

點解我裝咗adblock, enable咗佢,但上youtube同lihkg都仲有廣告既 求教

youtube不嬲唔得

lihkg唔方便講
block youtube用 tubest

咁快又限

youtube不嬲唔得

lihkg唔方便講

Kill 哂d apps 再enable 過

唔得再試過
有咩唔方便
隻隻apps 落廣告都係搵錢喇
Lihkg 唔出免廣告咪用其他野block 佢先
由5c轉左用7

個app冇更新到支援4.7同5.5嘅解像度

明白,thanks
我以為有啲舊file會影響左
由5c轉左用7

明白,thanks

唔會咁 如果係咁恐怖果陣 5s轉6plus全球暴動都似
由5c轉左用7

明白,thanks

暫時用落舊九巴同P&D都係咁
舊九巴都算喇佢迫人用新果個
P&D咁耐都唔搞

明白,thanks

暫時用落舊九巴同P&D都係咁
舊九巴都算喇佢迫人用新果個
P&D咁耐都唔搞

龜鐵咁耐都係冇搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞