[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

開張tap&go俾佢啦
入幾多用幾多,仲可以玩埋Apple Pay

係7仔雜誌架果度拎去俾錢,100蚊一張
果100蚊係直接入落張卡度
之後增值去7仔/阿信屋都得,最少增100,要現金增

即係直接係SEVEN買完張卡再入錢
然後就可以上網買到IPHONE?
THANKS

但你入錢要入現金
想買iphone即係你起碼要拎住幾千蚊cash去增值,你可能會覺得麻煩

講漏左去csl門市都可以增值,好似係

等我聽日試下先

如果係咁就唔洗依家埋翻新air2 64GB
個價差100蚊

我鳩估架咋
你有需要就依家買啦

我知
其實我想要支筆多啲 方便jot notes
依家用緊其他唔洗入電嗰啲係冇咁好寫
但係買pro好似好唔抵咁
仲有就係遲下買讀完書部ipad 又唔會點用
所有都唔知買唔買好

同埋照估三月未必有
pro 咪air3 lo

我都覺

呢期傳聞講到會分開pro同唔pro
有期望嘛
我一換就要換兩部好重皮

仲換
我完全冇藉口換 拎住Air1同pro9.7
遊戲迷災難!iOS 10.3 Beta 預告舊 Apps 可能在 iOS 11 徹底淘汰!

我都覺

有期望嘛
我一換就要換兩部好重皮

仲換

兩老要用
喂各位

揾到方法 cap 香港個條 Apple Store screen saver

有冇人幫到手?

一部打橫嘅 iPad Air 2/ iPad Pro

插落MacBook 到 (可以自己Mac/ 可以佢地個啲)

用QuickTime player 放返出嚟
屌,我係之前成日問黃mon機果位,今日去左問,佢肯換部新機俾我,點知一問屌你又係同我部一樣咁黃,我之前對過晒demo機,我fd d機,部部都冇我部咁黃,我開始諗係咪新機部部都係黃,用用下會白番,定係我真係咁唔好彩,用兩部都中黃mon ,你地點睇,想問多唔多巴絲打岩岩用都係偏黃?

俾部機搞到好撚煩,我都覺有d on9,但想要部正常機都咁困難

iPhone7係好黃
最後我係較到白啲 會睇得舒服

絲打係咪係顏色濾鏡個到較?我較極都奇奇怪怪,一係就好藍,好唔自然

我係咁set
屌,我係之前成日問黃mon機果位,今日去左問,佢肯換部新機俾我,點知一問屌你又係同我部一樣咁黃,我之前對過晒demo機,我fd d機,部部都冇我部咁黃,我開始諗係咪新機部部都係黃,用用下會白番,定係我真係咁唔好彩,用兩部都中黃mon ,你地點睇,想問多唔多巴絲打岩岩用都係偏黃?

俾部機搞到好撚煩,我都覺有d on9,但想要部正常機都咁困難

巴打咩機?你買完返去都肯換?巴打你點講 我都黃芒 開始諗緊棄SE換6S算

iPhone7係好黃
最後我係較到白啲 會睇得舒服

絲打係咪係顏色濾鏡個到較?我較極都奇奇怪怪,一係就好藍,好唔自然

我係咁set

嘩,smartone得一格信號
喂各位

揾到方法 cap 香港個條 Apple Store screen saver

有冇人幫到手?

一部打橫嘅 iPad Air 2/ iPad Pro

插落MacBook 到 (可以自己Mac/ 可以佢地個啲)

用QuickTime player 放返出嚟

最好帶自己嘅 MacBook

我用佢部 iMac 比藍精靈阻止咗

利申: 英國
其實仲有冇方法可以開到日本app store ID
有無人知 seven ok買個d prepaid卡
用唔用到黎買apple野
個侄仔話想自己試下上網買

實物野做乜要上網買
apps 請自行用wallet 增值
有無人知 seven ok買個d prepaid卡
用唔用到黎買apple野
個侄仔話想自己試下上網買

開張tap&go俾佢啦

7仔/759(?)/所有csl 分店

開張tap&go俾佢啦

THANKS

但你入錢要入現金
想買iphone即係你起碼要拎住幾千蚊cash去增值,你可能會覺得麻煩

直頭可以
1010門市都得
tap&go 係csl 攪 無理由門市唔得掛

THANKS

但你入錢要入現金

直頭可以
1010門市都得
tap&go 係csl 攪 無理由門市唔得掛

知道幾時有發佈會未呀?想換部ipad mini 2

mini好似冇哂聲氣

我都覺

有期望嘛
我一換就要換兩部好重皮

仲換

兩老要用

其實仲有冇方法可以開到日本app store ID

vpn唔得?

仲換

兩老要用

好多年前買左一部iPad 2俾佢地
用用下佢地開始爭機用
之後買多部Air 1
佢地就嫌iPad 2又慢又重又低清
爭住用Air 1
所以依家一買就要買兩部一樣

兩老要用

用用下佢地開始爭機用
之後買多部Air 1
爭住用Air 1
唯有trade走部iPad 2換Air 1
終於唔洗爭
好驚ipad得返pro系列
gay cook絕對做得出

用用下佢地開始爭機用
之後買多部Air 1
爭住用Air 1
唯有trade走部iPad 2換Air 1
終於唔洗爭

孝子
Air1 都lag
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞