[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
iPhone 7聽電話嗰時會覺得聲音時大時細,你地有無?
又話有dark mode

話會有theatre mode 姐

咁theatre mode 呢
睇外國網話AFS 好似好好 但係又唔想冇得上lihkg

好好既定義係乜先
又話有dark mode

話會有theatre mode 姐

咁theatre mode 呢

Tim Cock: 買iphone 8 啦
望遠BB應該會盡快搞到10.3個問題
等佢搞到即刻up晒所有機

好好既定義係乜先

好似啲file 唔會重複,令storage 會多翻啲
有個諗法,如果10.3轉左file system
咁好大機會冇得降級架喎 好似係
咁多位今次諗清楚先上

好好既定義係乜先

好似啲file 唔會重複,令storage 會多翻啲

咁多位今次諗清楚先上

呢樣野都幾麻煩
咁多位今次諗清楚先上

有,但要 restore

冇得出cheat shift+update 咁降
咁多位今次諗清楚先上

有,但要 restore

冇得出cheat shift+update 咁降

直落奶硬野
閃魔前鏡唔開窿會唔會好濛
閃魔前鏡唔開窿會唔會好濛

唔入塵就冇事
在座有冇巴打部機噤home制成日冇反應?有電話入持續黑畫面。
用緊7plus ,由10.1開始有呢個問題,直到10.2.1都仲有
老老豆豆 部7plus一早入左塵 唔係張貼 係moon入面

我都唔知幾時換好

我都唔知幾時換好

3d touch芒就係吸塵機

我都唔知幾時換好

3d touch芒就係吸塵機

真係 6plus又唔見有事
我用6s又冇入塵問題喎......
3d touch同入塵有咩關係??

多左位入掛

同路人,我都無事
唔知點解咁多人咁慘會入到塵
原裝件silicon殻有無方法可以整到無咁癡塵

我唔係要黎開工
業餘自己for fun剪下

Macbook final cut 有人review過都好似okay
話apple optimization太強勁

12果部其實都剪到片 好撚勁

11 late 都仲剪到
不過愈來愈慢
原裝件silicon殻有無方法可以整到無咁癡塵

質地問題
原來可以係lock screen度3d touch覆whatsapp
我應該wow左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞