[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

好多年前買左一部iPad 2俾佢地
用用下佢地開始爭機用
之後買多部Air 1
佢地就嫌iPad 2又慢又重又低清
爭住用Air 1
唯有trade走部iPad 2換Air 1
終於唔洗爭
所以依家一買就要買兩部一樣

孝子
Air1 都lag

Ipad2 lag
知道幾時有發佈會未呀?想換部ipad mini 2

mini好似冇哂聲氣

巴打們
我岩岩換左iphone7
我想問點解相片會變左咁
啲舊相無問題 唔知點解新相會咁

上10.2.1

10.2.1又冇得jb 不過我諗都冇咩apps run唔到嘅,可以唔理佢住

你唔玩課金game應該ok

原來真係入唔到Pokemon go同mario 唔知點解又會入到ingress,都係要j番佢先打到機

上10.2.1

10.2.1又冇得jb 不過我諗都冇咩apps run唔到嘅,可以唔理佢住

原來真係入唔到Pokemon go同mario 唔知點解又會入到ingress,都係要j番佢先打到機

其實jb番用cydia eraser有冇用呢?
想去番唔jb咁開番D app

仲換
我完全冇藉口換 拎住Air1同pro9.7

兩老要用

用用下佢地開始爭機用
之後買多部Air 1
爭住用Air 1

兩部Air2

上10.2.1

未用過 唔知咩黎

上10.2.1

未用過 唔知咩黎

cydia eraser暫時support到9.3.3

用用下佢地開始爭機用
之後買多部Air 1
爭住用Air 1

兩部Air2

好傻喎
我覺得係到時真係cut air line先dog rush air2
清貨價仲抵
LIHKG仲未update 冇得升10.3
想問下而家無左十四日依樣野
咁去邊度買機好?
諗緊可能買部6s俾阿媽
咁去邊度買機好?
諗緊可能買部6s俾阿媽

Apple Store

用用下佢地開始爭機用
之後買多部Air 1
爭住用Air 1

兩部Air2

好傻喎
我覺得係到時真係cut air line先dog rush air2
清貨價仲抵

我都打算咁做
巴打們
我岩岩換左iphone7
我想問點解相片會變左咁
啲舊相無問題 唔知點解新相會咁

Load 緊 iCloud backup?

但你入錢要入現金
想買iphone即係你起碼要拎住幾千蚊cash去增值,你可能會覺得麻煩

講漏左去csl門市都可以增值,好似係

直頭可以
1010門市都得
tap&go 係csl 攪 無理由門市唔得掛

PlayStation 可唔可以用tap&go?
咁去邊度買機好?
諗緊可能買部6s俾阿媽

Apple Store

Thx
咁去邊度買機好?
諗緊可能買部6s俾阿媽

Apple Store

Thx

但 Apple Store 仲有未出舖頭發現有問題都有得換

如果 authorised reseller

你比完錢,佢比個盒你,之後已經唔理

但你入錢要入現金
想買iphone即係你起碼要拎住幾千蚊cash去增值,你可能會覺得麻煩

講漏左去csl門市都可以增值,好似係

直頭可以
1010門市都得
tap&go 係csl 攪 無理由門市唔得掛

PlayStation 可唔可以用tap&go?

可以, 根本同普通Master Card冇乜分別
AirPods 第一個 firmware update

3.5.1
AirPods 第一個 firmware update

3.5.1

點update?

Apple Store

Thx

但 Apple Store 仲有未出舖頭發現有問題都有得換

如果 authorised reseller

你比完錢,佢比個盒你,之後已經唔理

原來係咁
唔該巴打
成日催人升iOS 10.3 Beta
請問新MacBook Pro 15
會Photoshop 有機會剪片既應該揀邊個同點升級?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞