[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
請問叉電到90幾% 叉電位顯視 未叉電 點解已前未試過?

係咪ipad用電腦叉
beatsx出未呀

Available on February

過多幾日就feb
請問叉電到90幾% 叉電位顯視 未叉電 點解已前未試過?

係咪ipad用電腦叉

巴打 用原裝ipad 牛 ipad 10.2 THX
iPhone 6plus 9.3 jbed 上唔上10.2jb好。9.3jb次次開機j都好煩

10.2唔洗咩?

咁有on9開咗之後呱呱叫嘅
唔得你可以表達不滿,睇吓有冇offer咁
你懂的

依家改咗條款應該無可能換新機啦

巴打知唔知換mon解唔解決到黃mon既問題?

你懂的

我話唔得你係咪唔換?

我話唔得你係咪唔換?

換6s

我話唔得你係咪唔換?

想請問下姐,見新機新用冇耐唔係咁想整,想睇下有冇巴打又係遇著黃mon機而換完mon解決到問題
iPhone 6plus 9.3 jbed 上唔上10.2jb好。9.3jb次次開機j都好煩

10.2唔洗咩?

原來要,但係個performance 係咪同9差唔多。個ios10 widget好正

你懂的

之前有個SE POST個巴打換完仲衰咗變咗陰陽MON
我都係黃MON,不過新機落地廢事搞佢,新機落地要拎去整比人拆個感覺唔係幾好

我話唔得你係咪唔換?

想請問下姐,見新機新用冇耐唔係咁想整,想睇下有冇巴打又係遇著黃mon機而換完mon解決到問題

天才換機都係換Service Unit嘅機比你,你唔介意可以換試下

我話唔得你係咪唔換?

天才換機都係換Service Unit嘅機比你,你唔介意可以換試下

Service unit有咩唔同?

我話唔得你係咪唔換?

點解你唔諗下係人地個mon太藍,唔係你個mon太黃?
10.3 lag不lag? 是咪好食電

Service unit有咩唔同?

俗稱嘅翻新機
10.3 lag不lag? 是咪好食電

倒水

10.2唔洗咩?

原來要,但係個performance 係咪同9差唔多。個ios10 widget好正

我冇試 因為10.2根本就未最穩定 我都唔知佢地本整黎做乜 見到10.3大改 應該整落10.3啦
10.2.1伏唔伏

我話唔得你係咪唔換?

但我對比過晒demo機同fd d機,冇一部好似我咁樣黃法喎
今次10.3 beta 1用shift+update降落10.2.1會唔會奶野
話晒10.3轉左做apfs
10.2.1伏唔伏

你想點伏?
等10.3先問啦

但我對比過晒demo機同fd d機,冇一部好似我咁樣黃法喎

我都係明顯咁黃
今次10.3 beta 1用shift+update降落10.2.1會唔會奶野

奶撚硬

當年8.3落8.2都bug到仆街

奶撚硬

咁繼續用算
lihkg繼續用住web版先

奶撚硬

咁繼續用算
lihkg繼續用住web版先

我見隔離post有人話del app重裝就冇事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞