[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Wtsapp 德政
10.3呢
10.2.1 出咗

同最後一個beta 一樣

又係咁

想退public beta ,如果用緊pb 最後一個beta,之後backup restore iphone ,用唔用得翻依家pb 個backup 因為之前睇過beta 落正式係唔可以restore beta 個backup ,依家兩個版本一樣係咪理論上可以 ?

Pb 最後一版同正式一樣

所以你乜都唔洗搞

要退出 delete 咗個 beta profile 就得
Apple ID想由email A轉去email B得唔得架?
買過嗰啲apps同埋game 會唔會無晒?
Apple ID想由email A轉去email B得唔得架?

無得轉

https://support.apple.com/zh-hk/HT202667

我無試過
有巴打搵到新apple store scenesaver download未
有巴打搵到新apple store scenesaver download未

內部野, 唔知會唔會出
岩岩出Iphone 7plus,想問display機白過我果部是否正常

另外想問錄音個app錄緊音果陣右上個喇嘛icon撳同唔撳有咩分別 播錄音個陣轉用下面喇嘛播佢係會有1-2秒慢慢由細聲轉番大聲是否正常? 同之前部iphone6唔同既係佢一轉就轉唔會漸大聲

好多問題唔好意思
唔知做乜撚最近上fb瘋狂彈apps
利伸 6s 10.0版

https://youtu.be/YjsuFrEkL_o
今朝升完,一朝用到得返40%已經覺得有問題,重新開機完之後就變返56%,但望住佢1,2分鐘睇住佢55,54,53咁跌
是咪叫中左電量bugs ituens回復返解唔解決到

我冇升已經係咁

咁回復解唔解決到

reboot左冇事
有冇10.2.1 6仔使用報告
有冇10.2.1 6仔使用報告

老母 6 仔用咗10.2.1 兩個禮拜

佢話冇分別

https://youtu.be/YjsuFrEkL_o

有無手足知道 iPhone 6s有咩好套用
最好要薄身

其實air jacket已經好滿意...但好似斷晒貨咁
岩岩出Iphone 7plus,想問display機白過我果部是否正常

另外想問錄音個app錄緊音果陣右上個喇嘛icon撳同唔撳有咩分別 播錄音個陣轉用下面喇嘛播佢係會有1-2秒慢慢由細聲轉番大聲是否正常? 同之前部iphone6唔同既係佢一轉就轉唔會漸大聲

好多問題唔好意思

好多問題唔好意思

display機不嬲用最好最靚 唔係點做demo
漸變聲我答你唔到 最憎人錄音

我冇升已經係咁

咁回復解唔解決到

reboot左冇事

重新開機有升返上去,但一樣咁快跌
有無手足知道 iPhone 6s有咩好套用
最好要薄身

其實air jacket已經好滿意...但好似斷晒貨咁

好多問題唔好意思

display機不嬲用最好最靚 唔係點做demo

會唔會你果部咁岩用緊 night shift 而 demo 機冇用
10.3

咁回復解唔解決到

reboot左冇事

重新開機有升返上去,但一樣咁快跌

我冇事喎 你咩機
我6s plus
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞