[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我冇開5G 廢事我d舊機用唔到

5Ghz

iPad 2 都得喎,你有幾舊?

iPad 1 3GS

兩部仲有玩

仲有PS3
有冇人click唔到入instagram story?
之前係咪不巴打ios10 status bar無限轉轉轉
之前係咪不巴打ios10 status bar無限轉轉轉

reboot
翻新iPad Air 2 Wi-Fi 64GB 三千有找屌唔屌得過

即屌

我都見到好想屌
但係又想睇下有冇9.7pro
支筆真係好撚正
iOS 10.2個apple music 廣東歌係咪無歌詞?
1288 既airpods 點解fever 有人放1800
翻新iPad Air 2 Wi-Fi 64GB 三千有找屌唔屌得過

即屌

我都見到好想屌
支筆真係好撚正

9.7之前有
但依家好耐都冇新

即屌

我都見到好想屌
支筆真係好撚正

9.7之前有
但依家好耐都冇新

air 2 已經係2014 年產物, 等埋3月先la

我都見到好想屌
支筆真係好撚正

9.7之前有
但依家好耐都冇新

唔知點解apple可以搞到佢啲產品件件都就死就死咁
有冇人click唔到入instagram story?

我都見到好想屌
支筆真係好撚正

9.7之前有
但依家好耐都冇新

聽聞今年新IPAD遲出喎

iPad啲更新週期慢到好似iPod touch咁

air2都接近兩年,pro9.7個更新周期係兩年有幾出奇

好多人都等緊air3

未炒完

好多人都等緊air3

就算出air 3
舊機都唔會即減價
三千蚊64g唔追新款其實屌得過
iOS 10.2個apple music 廣東歌係咪無歌詞?

有啲有,下面拉上嚟

未炒完

早兩個禮拜去到 2200
上完10之後有D apps仲係話我有jb到,呢個又有冇搞
開tap and go 有popup話我有jb,但我又開到ingress

呢個要洗機 一係你J返10.2 裝果d防check JB tweak

果頭升完果頭就封左個驗證
咁係咪冇得洗機架喇
開tap and go 有popup話我有jb,但我又開到ingress

呢個要洗機 一係你J返10.2 裝果d防check JB tweak

咁係咪冇得洗機架喇

上10.2.1

咁係咪冇得洗機架喇

上10.2.1

10.2.1又冇得jb 不過我諗都冇咩apps run唔到嘅,可以唔理佢住

好多人都等緊air3

就算出air 3
舊機都唔會即減價

以前唔係有減價咩 定係會轉細容量
btw 呢幾日好似見到會3月出新iPad 仲要係3部一齊出

咁係咪冇得洗機架喇

上10.2.1

10.2.1又冇得jb 不過我諗都冇咩apps run唔到嘅,可以唔理佢住

你唔玩課金game應該ok

好多人都等緊air3

就算出air 3
舊機都唔會即減價

以前唔係有減價咩 定係會轉細容量
btw 呢幾日好似見到會3月出新iPad 仲要係3部一齊出

air2嘅售價走勢──
2014年10月:16GB $3888/64GB $4688/128GB $5488
2016年3月:16GB $3088/64GB $3888
2016年9月:32GB $3088/128GB $3788

黎緊如果有Air3
Air2可能會出現番+cut剩 64GB $3088
然後Air3 32GB $3888起跳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞