[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我冇開5G 廢事我d舊機用唔到

關咩事
開哂唔得咩

我部Extreme係舊果部 唔係雪櫃型
呢家用緊5s+部6仔
想買部7plus 整合2部野 有咩方法
一吉iTunes就要同步逼我replace是旦一部

邊有整合架... 拆開我就成日做 拆左好多部
呢家用緊5s+部6仔
想買部7plus 整合2部野 有咩方法
一吉iTunes就要同步逼我replace是旦一部

邊有整合架... 拆開我就成日做 拆左好多部

開頭諗住拆開玩 但日日袋住2部機好麻煩
我想問下本身9.3.3jb咗想升10.2jb個流程係咪:
1)9.3.3itunes backup
2)升10.2
3)restore 9.3.3個backup
4)做10.2jb咁就得
定係唔可以咁樣restore個backup?
2)升10.2

10.2 出左jb 咩
2)升10.2

10.2 出左jb 咩

https://mrmad.com.tw/ios10-2-jailbreakable-yalu
部6s想jb
但平時有用開銀行app
係咪都係唔好jb好
我想問如果itunes backup 唔到部iPhone 可以點
一 backup 就話我個backup 炒咗同唔相容
我想問如果itunes backup 唔到部iPhone 可以點
一 backup 就話我個backup 炒咗同唔相容

iCloud
部6s想jb
但平時有用開銀行app
係咪都係唔好jb好

其實唔太關事

你驚裝左d蝗tweak好過
2)升10.2

10.2 出左jb 咩

https://mrmad.com.tw/ios10-2-jailbreakable-yalu

Backup

之後9.3.3直接shift+update上 試左先
有Theatre mode喇
2)升10.2

10.2 出左jb 咩

Backup

6仔上完ios10順好多 唔知係咪關D tweaks搞到慢左自己都唔知
以家又好似冇咩野想搞到自己去j咁
翻新iPad Air 2 Wi-Fi 64GB 三千有找屌唔屌得過

咩事
翻新iPad Air 2 Wi-Fi 64GB 三千有找屌唔屌得過

即屌

Backup

6仔上完ios10順好多 唔知係咪關D tweaks搞到慢左自己都唔知

用6plus做例子 9.3.3係好廢又冇ram又respring
上到10.2冇事 ram就一定都係少 但真係多左dd

Backup

用6plus做例子 9.3.3係好廢又冇ram又respring
上到10.2冇事 ram就一定都係少 但真係多左dd

之前有改開ui同crack收費app黎用既都幾唔慣
想換機但又唔想無左個jb
上完10之後有D apps仲係話我有jb到,呢個又有冇搞
開tap and go 有popup話我有jb,但我又開到ingress

咩事

唔明
我冇開5G 廢事我d舊機用唔到

5Ghz

iPad 2 都得喎,你有幾舊?

咩事

唔明

佢應該講緊watchos 3.2 beta
iphone熄撚咗個raise to wake就已經 = theatre mode
電腦白痴一問
因為一啲原因可能會買多部macbook air 11
想問macbook air 11 hdmi直出2K mon會唔會有問題?
上完10之後有D apps仲係話我有jb到,呢個又有冇搞
開tap and go 有popup話我有jb,但我又開到ingress

呢個要洗機 一係你J返10.2 裝果d防check JB tweak
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞