[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
開唔到app store
有冇巴打都係咁
開唔到app store
有冇巴打都係咁
請問新MacBook Pro 15
會Photoshop 有機會剪片既應該揀邊個同點升級?

呢個purpose太可圈可點
Lihkg+ 差唔多用左成gb
正唔正常?

咁唔剪片 點揀?

有冇方法唔刪app 而清到空間?

咁唔剪片 點揀?

其實好多巴打上黎問買咩MacBook好
都會問剪片用咩spec好
而呢個用途其實又好睇係剪咩片同剪幾多片
好難一概而論
如果搵食用就梗係打爆spec啦

MBP15其實冇咩選擇
最平果部都好貴
我覺得升級優先次序係RAM>SSD>CPU
10.3係咪會有黑色theme?

咁唔剪片 點揀?

好難一概而論

MBP15其實冇咩選擇
最平果部都好貴

萬八定兩萬個部升級?

大部分click入去都應該有得刪app data

我見到得Delete app
正唔正常?

重裝啦

我見到得Delete app

邊度有得del data?
10.3係咪會有黑色theme?

有你個頭

咁唔剪片 點揀?

好難一概而論

MBP15其實冇咩選擇
最平果部都好貴

萬八定兩萬個部升級?

我係你就萬八果部加錢換512GB SSD算喇
因為真係好貴
sor
原來得music先有得del data
有無人知點樣解密睇bam圖 上網係咁搵教學都無

你指lihkg 呢到有加密架咩
CarPlay 插落車無反應
車model 係 Benz GLE400 2016

唔知呀 總之睇唔到啲圖
正唔正常?

重裝啦

連住尼幾時先會搞搞佢 用256都接受唔到咁on9無啦啦食左成gb位

唔知呀 總之睇唔到啲圖

死link咪睇唔到圖囉
係公廁跌左部電話落地下。moon向下點知反轉再反轉再反轉,個月亮冇事但係個Case背濕曬 搵水沖完抹過都硬係凝住好污糟

Apple 個 Silicon Case真係幾Protective,幾部iPhone都用過跌過,試過跌爛個Case都冇爆過moon

唔知呀 總之睇唔到啲圖

死link咪睇唔到圖囉

全部變哂正方框㗎喎

唔知呀 總之睇唔到啲圖

死link咪睇唔到圖囉

全部變哂正方框㗎喎

應該係個圖既server有事,出唔到圖
唔關咩加密唔加密事
再唔係你咪copy條link再自己研究下啦

見到咁既情況,唔知點解見唔到啲圖,我估應該係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞