[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

thanks, search 到呢個就明白多左好多
http://pttread.com/t/m-1475762647-a-7f2
另外之前見人講話用左ADB之後, 上網同DL野都慢左, 係咪會差好多???

唔洗load廣告 你用少左data仲快d

其實用呢隻adblock block咗d廣告之後
lihkg係咪收唔到廣告費

噤落d 廣告先ok?
無法連接 store AirPods大貨先兆

其實部機無啦啦無聲係咪iOS10的問題

我都有呢個問題,用緊7plus
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00LKYW6M0/ref=pd_aw_sim_sbs_147_1?ie=UTF8&psc=1&refRID=EF1CJJ7MWEN3N9DAREDV
想問下有冇巴打試過呢隻
而家部機成日印晒手指模
利伸 冇用 mon貼

超過$50港幣既未試過用

咁巴打有冇推介

淘開寶

依加又得喇啵
傳聞出10.5吋
差果少少出黎做乜

打丁
請教各位巴打, 要lightning同3.5雙修係咪得呢隻正版??
http://www.apple.com/hk-zh/shop/product/HKKP2ZM/A/belkin-lightning-audio-charge-rockstar

我個人就暫時唔見有其他正版
等佢出新Apple tv

Whatsapp has update!

一次可以SEND 30張相

Bedtime 唔撚識響
唔知係我聽唔到定真係無響
其實部機無啦啦無聲係咪iOS10的問題

我都有呢個問題,用緊7plus

之前有時鬧鐘唔響以為訓得太冧聽唔到
而家先知部機問題
成日無啦啦個音量自己降低
有傳三月唔出新ipad 係咪堅

個傳聞係堅

個傳聞係堅

我部ipad 壞左依家冇得用仲諗住等佢出
10.2.1 出咗

同最後一個beta 一樣

又係咁

想退public beta ,如果用緊pb 最後一個beta,之後backup restore iphone ,用唔用得翻依家pb 個backup 因為之前睇過beta 落正式係唔可以restore beta 個backup ,依家兩個版本一樣係咪理論上可以 ?
有無人都係長開low power mode
佢係純粹將d app熄左background refresh 定會真係降頻
佢係純粹將d app熄左background refresh 定會真係降頻

個傳聞係堅

人生已完 諗住三月買
今朝升完,一朝用到得返40%已經覺得有問題,重新開機完之後就變返56%,但望住佢1,2分鐘睇住佢55,54,53咁跌
是咪叫中左電量bugs ituens回復返解唔解決到
今朝升完,一朝用到得返40%已經覺得有問題,重新開機完之後就變返56%,但望住佢1,2分鐘睇住佢55,54,53咁跌

我冇升已經係咁

我不嬲開

真係降一半

跑分都少一半

我冇升已經係咁

咁回復解唔解決到

梗係降埋u
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞