[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我想問iphone7可唔可以就咁換色

未拆盒有單

未拆盒有單

同埋仲係14日內
isafe pro 呢個app其實有無用
長期排行榜有佢份

睇This?

想lock 野 其實係咪無用
有無人icloud calendar 邀請,對方時收到時收唔到?

剛剛幾部機試過。

好似唔係只是這幾天的事...
isafe pro 呢個app其實有無用
長期排行榜有佢份

睇This?

想lock 野 其實係咪無用

冇用過

未拆盒有單

同埋仲係14日內

上網同人換就得
而家退機要手續費

有冇人係咁

一樣

whatsapp bug

屌佢老母
Chok仔 你之前話好用個個adblock叫咩名
同埋ipad點用到popcorn time🤔

AdBlock by FutureMind
https://appsto.re/hk/R2AmP.i
popcorn要裝profile我唔敢試

之前miss左cinema box上左app store果d
有無D平平地既3.5轉LIGHTING

深水埗有 聽到歌聽唔到電話

當左耳擴咁用

傾電話可以聽唔可以講姐

同埋幾銀

係聽唔到電話 佢會係speaker出聲 好似$30 我即刻拎去退貨換其他野 佢話隻隻都係咁 仲要整到音質好差

咁我淘寶買好過啦

其實講緊lightning>3.5定3.5>lightning?
後者有乜用
有冇人set 左 lock screen 同wallpaper唔同圖
Unlock 完 會wallpaper 會黑一下先出到wallpaper

無呀....頭先uninstall facebook apps就咁....

11 月嗰時試過,之後要dfu restore ,咩都冇晒 從此唔再down facebook app

我係見近排用facebook apps睇page就即hang先諗住重裝...
而家由鳩佢白蘋果等佢奇蹟著番.........

頭先開到但一陣又死番..............

有無巴打有類似經驗....

Same

無呀....頭先uninstall facebook apps就咁....

11 月嗰時試過,之後要dfu restore ,咩都冇晒 從此唔再down facebook app

我係見近排用facebook apps睇page就即hang先諗住重裝...

help!! brother
popcorn要裝profile我唔敢試

之前miss左cinema box上左app store果d

咪撚笑啦屌你 之前就係冇裝到
但裝profile個個係咪都係popcorn自己出
如果ipad裝到唔使下下開電腦睇

咁係popcorn出既 你可以試下 去佢個網裝

應該好少數人試過
有冇人set 左 lock screen 同wallpaper唔同圖
Unlock 完 會wallpaper 會黑一下先出到wallpaper

一直都係咁

一直都係咁

iOS 4已經係咁 漸黑之後轉
做乜個APP STORE DL野咁鬼慢

應該好少數人試過

其實想要番啲相

用iTools 有無計?

應該好少數人試過

我同你一樣...又係fb睇page會彈app,走去重dl fb app...就hang左機,
重開機白蘋果成廿分鐘....就開番機....燒左我50%電同2gb數據
前晚出事既....暫時到宜家都未有再hang情況..

應該好少數人試過

其實想要番啲相

用iTools 有無計?

你白蘋果果下係咪會斷線

iTools盡拎啦
10.2.1 幾時先出呀
做乜個APP STORE DL野咁鬼慢

一樣 連mac個app store都係咁慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞