[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我咁耐淨係退過pkm go課金錢
個app store慢到乜都down唔到
用左adblock 個apps會唔會影響到個上網速度變慢???
用左adblock 個apps會唔會影響到個上網速度變慢???

唔會

如果你想講down apps慢左 咁係Apple 問題
AirPods係咪近排都冇返過現貨
最後一次返貨係幾時

咁啱個garageband仲要更新
我itunes dl緊慢撚到
好在iphone尋晚up瞓覺嗰陣up好

咁啱個garageband仲要更新
我itunes dl緊慢撚到
好在iphone尋晚up瞓覺嗰陣up好

呢個app update要好耐時間

唔該chok囝

google左係90日內

玩到厭隻game可以refund

睇佢批唔批架咋其實 搞一個禮拜左右

講下啫,我幫fd問
食屎啦whatsapp
HELP....
部機無啦拉hang而家開番長期白蘋果狀態....
岩岩由佢白蘋果左勁耐無啦啦又用得番一陣....跟住又hang 左...
有無巴打試過咁....有乜計....

而家等佢再入到就即backup ...
有無D平平地既3.5轉LIGHTING

深水埗有 聽到歌聽唔到電話

當左耳擴咁用

當左耳擴咁用

傾電話可以聽唔可以講姐

同埋幾銀
HELP....
岩岩由佢白蘋果左勁耐無啦啦又用得番一陣....跟住又hang 左...

巴打求救呀
HELP....

巴打求救呀

未試過 有JB?

當左耳擴咁用

傾電話可以聽唔可以講姐

同埋幾銀

係聽唔到電話 佢會係speaker出聲 好似$30 我即刻拎去退貨換其他野 佢話隻隻都係咁 仲要整到音質好差
HELP....

巴打求救呀

未試過 有JB?

無呀....頭先uninstall facebook apps就咁....

巴打求救呀

未試過 有JB?

無呀....頭先uninstall facebook apps就咁....

11 月嗰時試過,之後要dfu restore ,咩都冇晒 從此唔再down facebook app

巴打求救呀

未試過 有JB?

11 月嗰時試過,之後要dfu restore ,咩都冇晒 從此唔再down facebook app

我係見近排用facebook apps睇page就即hang先諗住重裝...
而家由鳩佢白蘋果等佢奇蹟著番.........

頭先開到但一陣又死番..............

有無巴打有類似經驗....

當左耳擴咁用

傾電話可以聽唔可以講姐

同埋幾銀

係聽唔到電話 佢會係speaker出聲 好似$30 我即刻拎去退貨換其他野 佢話隻隻都係咁 仲要整到音質好差

咁我淘寶買好過啦
isafe pro 呢個app其實有無用
長期排行榜有佢份

傾電話可以聽唔可以講姐

同埋幾銀

咁我淘寶買好過啦

咁不如比apple搶
$88
isafe pro 呢個app其實有無用
長期排行榜有佢份

睇This?

咁我淘寶買好過啦

咁不如比apple搶
$88

淘寶有機會後悔

聽唔到電話不如真係買耳擴玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞