[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

見到price hk $1800
佢支援flimic pro
唔用原生都應該ok

試過影相拉長曝光 叫做可以接受
Btw有野要試/知的話 可以問下睇下幫唔幫到手

碌野是咪真係好重

碌野揸得耐都幾攰

用最多電係咩app?

咪個死人WhatsApp😑😑

呢個係顯示你用得最多既app炸

Sor 柒左 邊到有得睇返?
AOS ipad pro 12.9吋全部色/容量都要1-2星期先有貨
出新機嘅徵兆?

利申:用緊9.7冇打算換
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00LKYW6M0/ref=pd_aw_sim_sbs_147_1?ie=UTF8&psc=1&refRID=EF1CJJ7MWEN3N9DAREDV
想問下有冇巴打試過呢隻
而家部機成日印晒手指模
利伸 冇用 mon貼
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00LKYW6M0/ref=pd_aw_sim_sbs_147_1?ie=UTF8&psc=1&refRID=EF1CJJ7MWEN3N9DAREDV
想問下有冇巴打試過呢隻
而家部機成日印晒手指模
利伸 冇用 mon貼

超過$50港幣既未試過用
AOS ipad pro 12.9吋全部色/容量都要1-2星期先有貨
出新機嘅徵兆?

9.7表示2GB ram叫左春成年 但好明顯冇得換 冇錢
想問下有冇巴打試過呢隻
而家部機成日印晒手指模
利伸 冇用 mon貼

超過$50港幣既未試過用

咁巴打有冇推介
傳聞出10.5吋
差果少少出黎做乜
出新機嘅徵兆?

如果佢下半年先出新12.9
到時我部9.7都用左年半
有啲藉口換機

岩岩聖誕節買左好多音樂/畫畫 apps
覺得真係要大mon先好用
傳聞出10.5吋
差果少少出黎做乜

如果mon大左但機身唔變
用得番依家9.7啲配件
出大少少mon當upgrade都冇壞
反而仲keep 9.7就真係唔知做乜
不如將mini 個mon都整大少少仲好
傳聞出10.5吋
差果少少出黎做乜

用得番依家9.7啲配件

iPad mini 變8.x吋
傳聞出10.5吋
差果少少出黎做乜

用得番依家9.7啲配件

依家mini 4個機身用盡佢嘅話應該可以放得落8.4吋
請教各位巴打, 要lightning同3.5雙修係咪得呢隻正版??
http://www.apple.com/hk-zh/shop/product/HKKP2ZM/A/belkin-lightning-audio-charge-rockstar

用得番依家9.7啲配件

等緊佢出新 mini 呀~~
等佢出新Apple tv
10.2.1 出咗

同最後一個beta 一樣
10.2.1 出咗

仲出埋watchOS 3.1.3
10.2.1 出咗

仲出埋watchOS 3.1.3

watchOS 3.1.3 就同latest build 唔同

自己check 下個 ip 係咩黎

thanks, search 到呢個就明白多左好多
http://pttread.com/t/m-1475762647-a-7f2
另外之前見人講話用左ADB之後, 上網同DL野都慢左, 係咪會差好多???

唔洗load廣告 你用少左data仲快d

其實用呢隻adblock block咗d廣告之後
lihkg係咪收唔到廣告費
出新機嘅徵兆?

se 2gb so happy
10.2.1 出咗

又係咁
Whatsapp has update!
Whatsapp has update!

一次可以SEND 30張相
其實部機無啦啦無聲係咪iOS10的問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞