[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
gaycook一手一腳邊緣化咗堆laptop

咁公道啲講
tablet/phablet嘅出現係注定會削走左啲輕度laptop用戶
但tim cock呢幾年完全忽略重度laptop使用者

乜事

乜事

唔畀考古

乜事

唔畀考古

琴日仲覆到,今日已經唔得

乜事

唔畀考古

琴日仲覆到,今日已經唔得

連登d post可以有幾考古
gaycook一手一腳邊緣化咗堆laptop

咁公道啲講
tablet/phablet嘅出現係注定會削走左啲輕度laptop用戶
但tim cock呢幾年完全忽略重度laptop使用者

mbp2016係完全失控
port同電都太大compromise
Iphone有啲app已經del左
不過backup果度見到仲有幾百k到1-2MB嘅data係度
有冇方法清左佢
不過backup果度見到仲有幾百k到1-2MB嘅data係度
有冇方法清左佢

Del 咗個舊backup再備份
Apple support app 出咗

Apple Support by Apple
https://appsto.re/hk/8FGydb.i
有冇人試緊10.3?感覺如何?
又話有dark mode
屌用唔到lihkg
有冇人打字個鍵盤有啲問題
eg, 我就用emoji, 速成 english(uk) 既 個次序都係咁
我知佢打完速成之後禁地球係會轉返eng方便我之後打字
但想問點解有時我用完emoji想同英文 禁完地球會轉左速成 由速成再禁會轉返去emoji而唔係英文 有冇人知
屌用唔到lihkg

Why?
有冇方法清左佢

Del 咗個舊backup再備份

我係想指例如teamviewer同乘換案內已經del左
但係backup個page見到仲有野留左係度
有冇方法清左佢
10.3
屌用唔到lihkg

Why?
Apple support app 出咗

Apple Support by Apple
https://appsto.re/hk/8FGydb.i

多謝提醒
Chok巴我可唔可以搵你幫我換6S電

我點幫你換
屌用唔到lihkg

Why?

成個系統叫做大改 d app冇可能冇事

係囉
等佢出pb 我用5s試算

常用機上唔到LIHKG會死

話會有theatre mode 姐

想問咩app嚟

想問咩app嚟

有Apple watch先有?

Activity

想問咩app嚟

有Apple watch先有?

Activity

哦⋯ thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞