[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
iPad Pro已做勇者
up完所有欄截來電都用唔到

香港

同埋做乜咁問,你其他國家app store都唔會入到香港信用卡啦
唔係都唔會咁多人嘈開唔到美國/日本acc

日本acc係apple pay都入唔到香港信用卡
利申未試過

係咪計左去美金
做咩咁急上
利申到beta 3 先諗下上唔上
1 同 2 通常多bugs 到燥

同埋做乜咁問,你其他國家app store都唔會入到香港信用卡啦
唔係都唔會咁多人嘈開唔到美國/日本acc

利申未試過

係咪計左去美金

港紙,但會另外收一個charge,好多人講過啦
做咩咁急上

up部iPad 試下先
屌真係好撚on9
岩岩用itunes card儲值入ac,跟住係game入面買野,中間問返我安全問題,心諗大擰樂
因為我註冊ac果陣亂咁填d答案,而家就填唔到岩答案而買唔到野
上網google左點做,一係上官網forgot重置安全問題,一係打電話去apple技術支援求助
係forgot入完pw就話唔夠資訊所以重置唔到
打電話就而家唔係辦工時間搵唔到
而家入完code但買唔到野真係

我都唔明點解會有人亂填
屌真係好撚on9
岩岩用itunes card儲值入ac,跟住係game入面買野,中間問返我安全問題,心諗大擰樂
因為我註冊ac果陣亂咁填d答案,而家就填唔到岩答案而買唔到野
上網google左點做,一係上官網forgot重置安全問題,一係打電話去apple技術支援求助

我都唔明點解會有人亂填

咁重要嘅位亂填真係講唔通
通常填呢啲嘢都要諗過度過自己一定記得嘅答案

利申未試過

係咪計左去美金

港紙,但會另外收一個charge,好多人講過啦

海外結算charge , 同你用咩地區App Store 冇關係, 香港App Store一樣照收。
up 左,好似除左 LIHKG 外都無咩事

已經好大件事
viutv app出咗apple tv版簡直係德政
mytv仆街死

已經好大件事

都係嘅
mytv仆街死

舊apple tv好似垃圾一樣
有冇人知香港apple技術支援解唔解決到日本ac既問題?
定係一定要send去問日本果邊?
5s 10.3pb 好順

lihkg用唔到
lihkg 回到post但係乜柒都睇唔到
做咩咁急上

5s 唔緊要
屌真係好撚on9

我都唔明點解會有人亂填

我個frd入左iTunes pass 兩舊水 佢真係一題都記唔到 倒晒落海 怪就怪當初唔記低填乜野
mytv仆街死

出左好耐喇wo.... 成日用黎睇

lihkg用唔到

回到post

btw而家用緊safari上
其實一早有巴打講左用唔到 做咩急住上呢 啱啱出既beta係比後備機玩架
mytv仆街死

出左好耐喇wo.... 成日用黎睇

啱啱先裝咗
好撚正
唔知黃色viu app會唔會都有tv版
其實一早有巴打講左用唔到 做咩急住上呢 啱啱出既beta係比後備機玩架

拎部ipod 升下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞