[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
其實係香港,有咩Passes會放係Wallet App? Starbucks 元氣嗰啲有獨立App,除左機票之外好似冇嘢放到入去

mcl有
岩岩部6s plus唔知做乜
60%急跌到54%
check電容量得番81%
reboot又變番60%

係我就等到三月睇下有咩先

呢條友好有錢
叫佢買得嫁喇

咁都比你撞到

3月應該會買部12.9, 我又應該唔會一次過買兩部新款, 所以先諗住依家買部用 (部機放喺到自己會冇電, 2個鐘40%->熄機)

但諗緊應該mini4定9.7 pro, mini4細啲輕便啲, 但9.7 pro大少少睇paper方便啲

你地會點揀

mini 4相對黎講太廢 我唔會考慮 直接bam

邊部

macbook 12'

而家買macbook好定再等下先

等佢touch bar機出第二代先

我都未買 仲未啱心水 部Air 借老母既
60%急跌到54%

準備去換電啦
其實係香港,有咩Passes會放係Wallet App? Starbucks 元氣嗰啲有獨立App,除左機票之外好似冇嘢放到入去

mcl有

apple pay
iTunes pass
60%急跌到54%

準備去換電啦

屌唔係呀
plus都中招
請問有冇得永久熄左Live Photo

app store 係咪收左皮,LOAD極都開唔到既

我冇事 update到app

冇事
想請問岩岩新買部256gb iphone開機得243gb 用係咪正常?

macbook 12'

係touch bra
想請問岩岩新買部256gb iphone開機得243gb 用係咪正常?

正常

正常
二進轉換同ios
https://kknews.cc/zh-hk/digital/mpv3zz.html

以256GB 為例,開機剩餘大約243GB的容量,

macbook 12'

幾時出

mcl有

apple pay
iTunes pass

遲啲有張機票
屌而家 ig 出一出去再入返去已經 reload

利申 ip6

利申 ip6

10.2 ?

利申 ip6

不嬲都係咁
但以往係出一次之後入返再出就會冇事
新版再嚴重啲,再出都係reload
解決方法係入comment先出可以冇事
60%急跌到54%

準備去換電啦

屌唔係呀
plus都中招

老老實實 去換電部機啲相啊片啊係咪都會比人睇哂

準備去換電啦

屌唔係呀
plus都中招

老老實實 去換電部機啲相啊片啊係咪都會比人睇哂

backup reset先去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞