[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
如果10.3 load到連登post 我主機都照up呀

有冇巴打上左10.3? 用左一日後感覺如何?APFS有冇令部機快左慳電左?
ios 有冇得apple pay買app

入張信用卡落itunes 咪得

有冇巴打上左10.3? 用左一日後感覺如何?APFS有冇令部機快左慳電左?

食電左小小 用唔到Whoscall
有無人係raakee買過iphone

11 月嗰時試過,之後要dfu restore ,咩都冇晒 從此唔再down facebook app

我係見近排用facebook apps睇page就即hang先諗住重裝...
而家由鳩佢白蘋果等佢奇蹟著番.........

頭先開到但一陣又死番..............

有無巴打有類似經驗....

help!! brother

應該好少數人試過

用dfu mode update ios 終於救番部機
各位巴打記住記住記住咪手多uninstall facebook apps

help!! brother

應該好少數人試過

用dfu mode update ios 終於救番部機
各位巴打記住記住記住咪手多uninstall facebook apps

見有人講friendly就已經del左facebook app, 無你嗰啲問題

我都係 叫左連巴研究下

我都係 叫左連巴研究下

chok仔無升?
Theatre mode唔等於dark mode,係Apple watch唔會著要touch mon或者click crown先著
Theater mode唔等於dark mode,係Apple watch唔會著要touch mon或者click crown先著
moov有冇得random歌?
同埋有冇得買一年平d?
我電話畀錢果度得$48/月

我都係 叫左連巴研究下

chok仔無升?

未有pb
同埋有冇得買一年平d?

有得random
同埋有冇得買一年平d?

有得random

點random?
我指係random搵歌,唔係random個playlist
Theater mode唔等於dark mode,係Apple watch唔會著要touch mon或者click crown先著

同埋有冇得買一年平d?

有得random

點random?
我指係random搵歌,唔係random個playlist

佢有果d咩日日榜 熱門果d囉

入張信用卡落itunes 咪得

最on9係好多張信用卡都收個海外charge

抄到咁足
同埋有冇得買一年平d?

呢期有優惠
但要join至少半年
上佢官網睇
聽慣左moov無損,唔想再聽itunes買左果d
呀租幾時死
Ios 10.2.1有無伏?
有無省電左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞