[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
屌而家 ig 出一出去再入返去已經 reload

利申 ip6

唔知係iPhone問題定係ig

其他app無事
一入Whatsapp就彈 但其他apps無事
利申6s
有冇人個adblock 成日自己close 左

利申 ip6

其他app無事

一定係ig
No sim card 係咪10.2既bug
收到風 10.3下個月先有

Apple

準備去換電啦

屌唔係呀
plus都中招

老老實實 去換電部機啲相啊片啊係咪都會比人睇哂

官方-係,前排有fd去官方換嚟,要解pw留部機畀佢搞
所以我之前都問過呢個問題,但我諗真係只好畀佢前reset
其實整粒電都唔明佢解嚟做乜

去街整-唔使
唔使5分鐘就換好

利申 ip6

其他app無事

明顯ig
同一間公司嘅facebook都有類似濕鳩問題
就係出咗去一段時間就成個app reload
要fb內入link先可以hold到
有冇fb app推薦?之前用friendly但發現入面同web 版冇咩分別
有冇fb app推薦?之前用friendly但發現入面同web 版冇咩分別

仲有咁多第三方咩

仲有咁多第三方咩

近排先發覺原來paper執鳩咗

仲有咁多第三方咩

都係m版好用

Apple

Apple 可能想新年先岀10.3

仲有咁多第三方咩

都係m版好用

我覺得垃圾

仲有咁多第三方咩

都係m版好用

我覺得Friendly 好用過web 版

都係m版好用

但衰唔識彈通知呢

都係m版好用

但衰唔識彈通知呢

呢幾日用friendly會無啦啦窒住咁碌唔到
其實點由mac 拉相入部iphone到? 新手唔識

iTunes同步入落去

iExplorer果d我未試過有冇得拉相

iTunes同步入落去

itunes同步咁old school
用airdrop咪得
如果有用icloud photo,就直頭兩邊都同步咗啦
就算以前都有photo stream,點都唔輪到itunes同步
有冇人個adblock 成日自己close 左

block lihkg?

iTunes同步入落去

itunes同步咁old school
用airdrop咪得
如果有用icloud photo,就直頭兩邊都同步咗啦
就算以前都有photo stream,點都唔輪到itunes同步

分開album嘛
Airdrop咪直入肛門camera roll

Apple

Apple 可能想新年先岀10.3

三月iPad 發佈會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞