[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

有好多credit card資料 用adblock會唔會奶野

已用兩年,佢個apn是假的

即係點?? 唔會拎到部機已資料???
(限免個陣DL左未用)

射廣告落黑洞

自己check 下個 ip 係咩黎
指紋入一個定两個快啲?
想凖啲又應該入一個定兩個?

5個

雙手姆指+食指
完全冇問題
指紋入一個定两個快啲?

两你老母
指紋入一個定两個快啲?

两你老母

洗唔洗咁緊張,佢第二句都冇錯好明顯係睇錯咗啦

thanks, search 到呢個就明白多左好多
http://pttread.com/t/m-1475762647-a-7f2
另外之前見人講話用左ADB之後, 上網同DL野都慢左, 係咪會差好多???
指紋入一個定两個快啲?

两你老母

洗唔洗咁緊張,佢第二句都冇錯好明顯係睇錯咗啦

反上腦 大家冷靜d

thanks, search 到呢個就明白多左好多
http://pttread.com/t/m-1475762647-a-7f2
另外之前見人講話用左ADB之後, 上網同DL野都慢左, 係咪會差好多???

唔洗load廣告 你用少左data仲快d
前日由6s轉去7 plus,貪佢電量大。
但現家用落好似又唔大得去邊?咁快已經紅電。

用最多電係咩app?

用最多電係咩app?

咪個死人WhatsApp😑😑
成班人講用adblock block lihkg d廣告,呢家好似有d block 唔到
成班人講用adblock block lihkg d廣告,呢家好似有d block 唔到

Kill app 再開
唔知邊面做野搞度成日要kill apps

我6s plus都係差唔多8個鐘

用最多電係咩app?

呢個係顯示你用得最多既app炸

用最多電係咩app?

呢個係顯示你用得最多既app炸

指紋入一個定两個快啲?

我自己入4次右手手指公
一次左手手指公
有無人用過osmo mobile

有買

有冇開箱文?我都有興趣
有無人用過osmo mobile

有買

有冇開箱文?我都有興趣

how much did u buy ?

有買

有冇開箱文?我都有興趣

一出就買 $2299

一分錢一分貨 唯一覺得佢個app麻麻地

有冇開箱文?我都有興趣

一出就買 $2299

見到price hk $1800
佢支援flimic pro
唔用原生都應該ok

一出就買 $2299

唔用原生都應該ok

試過影相拉長曝光 叫做可以接受
Btw有野要試/知的話 可以問下睇下幫唔幫到手

一出就買 $2299

唔用原生都應該ok

碌野是咪真係好重

唔用原生都應該ok

碌野是咪真係好重

我覺得重
試過連續用兩個鐘 左右手不停互換 用完兩隻手無曬力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞