[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

奶撚硬

當年8.3落8.2都bug到仆街

咁繼續用算
lihkg繼續用住web版先

我見隔離post有人話del app重裝就冇事?

我部5s咁做就無事啦

咁繼續用算

我部5s咁做就無事啦

我唔想del走d回帶

奶撚硬

咁繼續用算

我部5s咁做就無事啦

我果部唔得

奶撚硬

咁繼續用算

我部5s咁做就無事啦

我果部唔得

而家喺個app裏面連3d touch都用唔到

天才換機都係換Service Unit嘅機比你,你唔介意可以換試下

Service unit有咩唔同?

俗稱嘅翻新機

真心一問,番新機d零件係2手用過? 主要個分別係邊?

俗稱嘅翻新機

唔係2手

奶撚硬

咁繼續用算

我部5s咁做就無事啦

我果部唔得

6s都唔得
renew

俗稱嘅翻新機

好似話係除咗粒電同個殼外,其他都唔保證係新
今晚返到屋企試下落10.2.1先
唔掂就繼續用beta算
除左lihkg之外其他野我都覺得ok
仲買唔買air2好
mini2好唔夠用
新ipad又唔知幾時有
仲買唔買air2好
mini2好唔夠用
新ipad又唔知幾時有

等下啦
應該就出新機
雖然而家air 2好抵買
唔掂就繼續用beta算

唔係倒水電咩?
唔掂就繼續用beta算

唔係倒水電咩?

唔算啦
我ip7兩點幾用到而家都仲有30幾%
主要放wifi同埋Safari上lihkg同間唔中打下機
iphone6, ios10.2.1
今日用到40%時突然跌到落10%
到4%果時繼續用左一個鐘 但1%都無跌過
係ios有bug定我粒電痴左線
iphone6, ios10.2.1
今日用到40%時突然跌到落10%
到4%果時繼續用左一個鐘 但1%都無跌過
係ios有bug定我粒電痴左線

用多幾日睇定d
想問聽日邊到可以買到玻璃貼

你個問題真有趣
唉 6plus果張閃魔好正 換都冇換過

7plus果張好廢

7plus果張好廢

7嗰隻入塵入到傻
以前唔會咁入塵?

7plus果張好廢

7嗰隻入塵入到傻
以前唔會咁入塵?

6plus直頭冇入過 換都唔洗換 痴撚線
你地有無開 raise to wake
你地有無開 raise to wake

長開LPM 冇得用
不過有都唔開 有時鳩fing部機又開又熄咁
想問有冇巴打會將部macbook長駁mon用。打算長期咁做,到要拎出去做野先算 有冇咩壞處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞