[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

大部分click入去都應該有得刪app data

我見到得Delete app

邊度有得del data?

根本就冇,我諗佢誤會del app=del data
sor
原來得music先有得del data

講真佢個music app根本就唔使設計del button出嚟
啲人要del入呢度del咪得 (其實有幾可會del)
Lihkg+ 差唔多用左成gb
正唔正常?

重裝啦

連住尼幾時先會搞搞佢 用256都接受唔到咁on9無啦啦食左成gb位

其實大把app係咁,你不如叫apple搞下個機制仲好
根本啲新聞app cache嚟都唔知做乜

大部分click入去都應該有得刪app data

我見到得Delete app

邊度有得del data?

根本就冇,我諗佢誤會del app=del data

係因為我成日都咁樣del music
以為個個app都有類似嘅嘢
先將兩隻airpods抽出黎,然後連接iPhone成功
空既電池盒叉住電,iPhone連wifi
兩樣野放埋一齊等兩三分鐘
Updated to 3.5.1

Check firmware去Setting General Airpods 有得睇

唔知係咪ios10.2.1問題
而家有時出一出lihkg入safari,再入返lihkg竟然reload
係公廁跌左部電話落地下。moon向下點知反轉再反轉再反轉,個月亮冇事但係個Case背濕曬 搵水沖完抹過都硬係凝住好污糟

Apple 個 Silicon Case真係幾Protective,幾部iPhone都用過跌過,試過跌爛個Case都冇爆過moon

搵火酒浸啦
唔知係咪ios10.2.1問題
而家有時出一出lihkg入safari,再入返lihkg竟然reload

我keep住10.2.1beta又冇野

重裝啦

連住尼幾時先會搞搞佢 用256都接受唔到咁on9無啦啦食左成gb位

呢方面其實強國啲Apps做得好啲,普遍都有得清Cache

呢方面其實強國啲Apps做得好啲,普遍都有得清Cache

因為班蝗成日買16GB扮晒野
而家諗返起 Air1真係好撚伏 A7冇用X 個mon唔知有咩事 打Jubeat/其他音樂game永遠點set都打唔準

除左粒電ok之外
希望新iPad唔洗等到十月揮手區

Check firmware去Setting General Airpods 有得睇

員工

員工

Up 左

Up 左

雖然無release notes,但希望可以改善傾長時間電話會無限loop disconnected issue
如果唔出新ipad
我換ip7+算

我又冇事啵
如果唔出新ipad
我換ip7+算

以前我都買左部 6+ 諗住 replace 部 iPad mini
點知個體驗完全係兩回事
昑日試左airpod,又真係唔會跌
之前試過戴earpod右耳勁易甩

不過都係想佢出入耳式多d
有無巴打 用開芝麻來電?
其實有無人會比錢買月費去廣告加自動更新

有d貴
如果唔出新ipad
我換ip7+算

以前我都買左部 6+ 諗住 replace 部 iPad mini
點知個體驗完全係兩回事

我有mini2
但唔夠用

有d貴

人手更新啦,都係一日一次啫

你地岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞