[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

reboot左冇事

重新開機有升返上去,但一樣咁快跌

我冇事喎 你咩機
我6s plus

一樣,可能更新完開頭係咁,夜左就好似冇事
睇下聽日再用如何先
iOS 10.3 轉用 Apple file system

應該真係會快咗
Tim cock條仆街應該諗住放dark mode落iphone8到
10.3

10.3

自膠
用我部5s就有10.3,因為我6s+係pb黎
大家有心理準備,10.3喺設定度改左唔少嘢,變動左啲位 一入設定就知 屌你老母
聽聞 10.3 beta 行唔到連登 app?

行度 但入唔到post
如果係主機嘅話,唔好升住

另外
大家有心理準備,10.3喺設定度改左唔少嘢,變動左啲位 一入設定就知 屌你老母

有冇得cap圖睇下?
想昇

有冇得cap圖睇下?
想昇

唔cap啦,如果cap要打格仔 好多我嘅嘢
其實都係個iCloud 置頂左設定既上方 依加飛航模式,wifi果欄嘢「吞」落左少少

有冇得cap圖睇下?
想昇

其實都係個iCloud 置頂左設定既上方 依加飛航模式,wifi果欄嘢「吞」落左少少

明白

上網睇資料
似乎係好撚大嘅改動
咁我信iOS 11同iPhone 8會變得好勁
希望個OS會令部iPad Pro變得有用少少

有冇得cap圖睇下?
想昇

明白

上網睇資料
似乎係好撚大嘅改動

有咩野睇
有無link
10.3行AFS
一見到就不安 之前build NAS轉format錯手洗鳩咗成隻1TB HDD

明白

上網睇資料
似乎係好撚大嘅改動

有咩野睇
有無link

google 10.3有大把嘢睇
10.3行AFS
一見到就不安 之前build NAS轉format錯手洗鳩咗成隻1TB HDD

所以apple都講明一定要backup
我諗呢個改動嘅成果會完全反映喺OS11度
10.3行AFS

唔好意思, AFS即係咩??
就咁升級會有風險???
10.3行AFS

就咁升級會有風險???

Apple File System
10.3行AFS

就咁升級會有風險???

如果無記錯AFS仲係experimental 連macOS都未正式support就隊落去iOS真係危危地

就咁升級會有風險???

如果無記錯AFS仲係experimental 連macOS都未正式support就隊落去iOS真係危危地

所以諗諗下都係唔升住
雖然我好想快啲試下個performance

行度 但入唔到post

另外

有咩動作可以揀

行度 但入唔到post

另外

有speaker?
定係因為佢漏聲所以可以當speaker
有冇10.2.1 6仔使用報告

老母 6 仔用咗10.2.1 兩個禮拜

佢話冇分別

呢啲子子版本一向都唔會有咩分別
但就次次都有人問

行度 但入唔到post

另外

有speaker?
定係因為佢漏聲所以可以當speaker

應該係用最大聲黎播掛
大家唔好以為我有AirPods 住 其實係之前係 store 連過所以先有 要等多大半個月
10.3?!

就咁升級會有風險???

所以諗諗下都係唔升住
雖然我好想快啲試下個performance

咁AFS有咩特別?? 同之前一向既IOS好大分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞