[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
唔好用同步 就咁揀備份

再上ipsw.me down返自己部機個firmware .ipsw

再係iTunes 㩒實keyboard shift 再㩒更新揀返個ipsw黎update

air 13

剪片起碼都pro 13 啦

我唔係要黎開工
業餘自己for fun剪下

Macbook final cut 有人review過都好似okay
話apple optimization太強勁

12果部其實都剪到片 好撚勁

邊部
唔好用同步 就咁揀備份

再上http://ipsw.me down返自己部機個firmware .ipsw

再係iTunes 㩒實keyboard shift 再㩒更新揀返個ipsw黎update

無知一問,點解咁多人都揀上網down firmware嚟update而唔係靠iTunes直接down

又無人理

唔係唔理 係唔知點整

佢彈出黎果句係部電腦唔夠位定係iPhone唔夠位

我中咗
我真係中咗
 support 都唔掂
想幫部IP更新,咁我就連ITUNES再更新啦,佢要先同步備份左先幫我更新既,但係佢竟然話我唔夠容量儲存備份,呢個情況要點搞

部電腦啱啱洗完機,N咁多GB可用空間

又無人理

我試過,但唔記得點整返 sor~
但好似都係 delete 下舊 backup file, 清下 iPhone 位之類...

上面巴絲講既方法陣間試試先
死火個序號係咪唔可以POST出黎架

上面巴絲講既方法陣間試試先

thanks for sharing

Macbook final cut 有人review過都好似okay
話apple optimization太強勁

邊部

macbook 12'

你放左個電話姐
唔好用同步 就咁揀備份

再上http://ipsw.me down返自己部機個firmware .ipsw

無知一問,點解咁多人都揀上網down firmware嚟update而唔係靠iTunes直接down

iTunes有時好慢又麻煩

自己down仲方便 同埋慣左

你放左個電話姐

即係無事?唔係有個IMEI就可以鎖你機勒索你架咩?
如果依家買部9.7 ipad pro, 3月再買部12.9 ipad pro會唔會好不智, 部ipad air 2啱啱壞左
如果依家買部9.7 ipad pro, 3月再買部12.9 ipad pro會唔會好不智, 部ipad air 2啱啱壞左

係我就等到三月睇下有咩先

今年值得等 有部新尺寸新design

呢條友好有錢
叫佢買得嫁喇
等三月LA
依家買就翻新air2 算

呢條友好有錢
叫佢買得嫁喇

咁都比你撞到

3月應該會買部12.9, 我又應該唔會一次過買兩部新款, 所以先諗住依家買部用 (部機放喺到自己會冇電, 2個鐘40%->熄機)

但諗緊應該mini4定9.7 pro, mini4細啲輕便啲, 但9.7 pro大少少睇paper方便啲

你地會點揀
講開 iPad,傳聞 3 月又冇 mini

呢條友好有錢
叫佢買得嫁喇

咁都比你撞到

3月應該會買部12.9, 我又應該唔會一次過買兩部新款, 所以先諗住依家買部用 (部機放喺到自己會冇電, 2個鐘40%->熄機)

但諗緊應該mini4定9.7 pro, mini4細啲輕便啲, 但9.7 pro大少少睇paper方便啲

你地會點揀

一定係pro
Mini4 垃圾spec

三月 10.5吋 新ipad pro 等

邊部

macbook 12'

而家買macbook好定再等下先
屌啦星開左adblock都block唔到lihkg個app d廣告
其實係香港,有咩Passes會放係Wallet App? Starbucks 元氣嗰啲有獨立App,除左機票之外好似冇嘢放到入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞