[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
如果真係有air3而且冇乜大改嘅話
我估3月出air3唔係冇可能
不過冇發佈會
就咁低調update網站就算

pro就真係要等年尾
我覺得佢會出一部定位係Air2個位 但用A9

但Air 2就直接cut
我覺得佢會出一部定位係Air2個位 但用A9

但Air 2就直接cut

用左兩年半時間由a8x變a9

我等緊出air 3俾老豆老母
Mini2升10.3 beta好似順返啲
pro 咪air3 lo
覺得如果佢再出 air 3 同新 pro 2

定位好麻煩

我都覺
mario run個revenue刮到批評者啪啪聲
水喉佬跑收費太傳統咪搞到畀人小囉
而家d人鍾意賭博式課金抽蛋
有無人知 seven ok買個d prepaid卡
用唔用到黎買apple野
個侄仔話想自己試下上網買

開張tap&go俾佢啦
入幾多用幾多,仲可以玩埋Apple Pay

係7仔雜誌架果度拎去俾錢,100蚊一張
果100蚊係直接入落張卡度
之後增值去7仔/阿信屋都得,最少增100,要現金增

開張tap&go俾佢啦

即係直接係SEVEN買完張卡再入錢
然後就可以上網買到IPHONE?
THANKS
mario run個revenue刮到批評者啪啪聲

開張tap&go俾佢啦

THANKS

識個人買到Macbook air

開張tap&go俾佢啦

THANKS

但你入錢要入現金
想買iphone即係你起碼要拎住幾千蚊cash去增值,你可能會覺得麻煩

講漏左去csl門市都可以增值,好似係
屌,我係之前成日問黃mon機果位,今日去左問,佢肯換部新機俾我,點知一問屌你又係同我部一樣咁黃,我之前對過晒demo機,我fd d機,部部都冇我部咁黃,我開始諗係咪新機部部都係黃,用用下會白番,定係我真係咁唔好彩,用兩部都中黃mon ,你地點睇,想問多唔多巴絲打岩岩用都係偏黃?

俾部機搞到好撚煩,我都覺有d on9,但想要部正常機都咁困難
屌,我係之前成日問黃mon機果位,今日去左問,佢肯換部新機俾我,點知一屌你又係同我部一樣咁黃,我之前對過晒demo機,我fd d機,部部都冇我部咁黃,我開始諗係咪新機部部都係黃,用用下會白番,定係我真係咁唔好彩,用兩部都中黃mon ,你地點睇,想問多唔多巴絲打岩岩用都係偏黃?

俾部機搞到好撚煩,我都覺有d on9,但想要部正常機都咁困難
黃mon 有咩問題 對耐左就慣

就算出air 3
舊機都唔會即減價
三千蚊64g唔追新款其實屌得過

以前唔係有減價咩 定係會轉細容量
btw 呢幾日好似見到會3月出新iPad 仲要係3部一齊出

air2嘅售價走勢──
2014年10月:16GB $3888/64GB $4688/128GB $5488
2016年3月:16GB $3088/64GB $3888
2016年9月:32GB $3088/128GB $3788

黎緊如果有Air3
Air2可能會出現番+cut剩 64GB $3088
然後Air3 32GB $3888起跳

如果係咁就唔洗依家埋翻新air2 64GB
個價差100蚊
屌,我係之前成日問黃mon機果位,今日去左問,佢肯換部新機俾我,點知一問屌你又係同我部一樣咁黃,我之前對過晒demo機,我fd d機,部部都冇我部咁黃,我開始諗係咪新機部部都係黃,用用下會白番,定係我真係咁唔好彩,用兩部都中黃mon ,你地點睇,想問多唔多巴絲打岩岩用都係偏黃?

iPhone7係好黃
最後我係較到白啲 會睇得舒服

以前唔係有減價咩 定係會轉細容量
btw 呢幾日好似見到會3月出新iPad 仲要係3部一齊出

air2嘅售價走勢──
2014年10月:16GB $3888/64GB $4688/128GB $5488
2016年9月:32GB $3088/128GB $3788

黎緊如果有Air3

個價差100蚊

我鳩估架咋
你有需要就依家買啦

我都覺

呢期傳聞講到會分開pro同唔pro
有期望嘛
我一換就要換兩部好重皮

air2嘅售價走勢──

黎緊如果有Air3

個價差100蚊

我鳩估架咋
你有需要就依家買啦

我知
其實我想要支筆多啲 方便jot notes
依家用緊其他唔洗入電嗰啲係冇咁好寫
但係買pro好似好唔抵咁
仲有就係遲下買讀完書部ipad 又唔會點用
所有都唔知買唔買好

開張tap&go俾佢啦

THANKS

識個人買到Macbook air

thanks

iPhone7係好黃
最後我係較到白啲 會睇得舒服

絲打係咪係顏色濾鏡個到較?我較極都奇奇怪怪,一係就好藍,好唔自然
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞