[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
岩岩買左7+
白痴一問想問下點樣上一頁
例如玩鬥地主GAME
禁咩制可以上一頁

game入面有返回制
恭喜發財
部5c電池脹左
撐爆左個mon
想問下安全咁處理 係咪比返蘋果做回收比較好?
(唔係trade野)
恭喜發財

恭喜發財
部5c電池脹左
撐爆左個mon
(唔係trade野)

我建議你拎去換電 拎黎做後備都好

第一個: 咁hea
第二個:果然識賣廣告
第三個:
[img]https://na.cx/i/07s5d3O.jpg[/im]
第一個: 咁hea
第二個:果然識賣廣告
第三個:

我都有第三個
想請問黃mon的話我攞番apple store 換mon會唔會有幫助?

其實想問佢黃mon其實應該關個mon定部機事?
想請問黃mon的話我攞番apple store 換mon會唔會有幫助?

有冇disabled nightshift?

一定冇啦 開左黃到痴線,我攞去對比過晒d display機,佢都唔肯換新機(岩岩用幾日),只肯offer換mon或換番新機,想問問黃mon既話換mon會唔會有改善?

一定冇開啦 開左黃到痴線,我攞去對比過晒d display機,佢都唔肯換新機(岩岩用幾日),只肯offer換mon或換番新機,想問問黃mon既話換mon會唔會有改善?

一定冇開啦 開左黃到痴線,我攞去對比過晒d display機,佢都唔肯換新機(岩岩用幾日),只肯offer換mon或換番新機,想問問黃mon既話換mon會唔會有改善?

咁有on9開咗之後呱呱叫嘅
唔得你可以表達不滿,睇吓有冇offer咁
你懂的
部5c電池脹左
撐爆左個mon
(唔係trade野)

我建議你拎去換電 拎黎做後備都好

機殼都脹到變左形啵
諗緊交比邊到處理 對環保負責任者

咁有on9開咗之後呱呱叫嘅
唔得你可以表達不滿,睇吓有冇offer咁
你懂的

依家改咗條款應該無可能換新機啦
今朝起身碌碌下iphone
無啦啦成個畫面freeze左
熄埋機
之後就白蘋果開唔到機

平常野姐
插itunes 認唔認到?
Adblock擋唔到lihkg
有無人一樣
Adblock擋唔到lihkg廣告
有無人一樣
Adblock擋唔到lihkg
有無人一樣

Kill lihkg
開一下Adblock
再開返lihkg
原生movie變左TV
開左無限loading
有冇人係咁
原生movie變左TV
開左無限loading
有冇人係咁

美帝限定?
iPhone 6plus 9.3 jbed 上唔上10.2jb好。9.3jb次次開機j都好煩
10.2jb
Mac 10.12.4 night shift 好正
請問叉電到90幾% 叉電位顯視 未叉電 點解已前未試過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞