[月經] iOS集中討論區 (6) Apple TV就黎有update?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
有冇人個telegram係咁彈app
一入chat list第一個即彈,
但入完第二個chat room再入返第一個又冇事

help!! brother

應該好少數人試過

我同你一樣...又係fb睇page會彈app,走去重dl fb app...就hang左機,
重開機白蘋果成廿分鐘....就開番機....燒左我50%電同2gb數據
前晚出事既....暫時到宜家都未有再hang情況..

Wa 原來唔只我...
咁我唯有死等啦...

插住電等佢開舊電會唔會燒?

同埋我試dfu 佢話download 唔到error 係咪Apple Store 問題?
做乜個APP STORE DL野咁鬼慢

一樣 連mac個app store都係咁慢

仲有沒人係咁唔通得我地兩個係咁?
做乜個APP STORE DL野咁鬼慢

全香港都係咁 應該

全香港都係咁 應該

慢左好幾日
Adblock 同 adblock plus邊個好用啲?
有咩分別
有冇人set 左 lock screen 同wallpaper唔同圖
Unlock 完 會wallpaper 會黑一下先出到wallpaper

正常,我就係唔鍾意咁,所以兩個一樣

Jb 咗可以改唔黑色,但個transition 直接轉都幾核突

重裝啦,唔正常

好處係telegram唔會唔見野
isafe pro 呢個app其實有無用
長期排行榜有佢份

睇This?

this????

重裝啦,唔正常

好處係telegram唔會唔見野

重裝咗4 5次都仲係咁
Adblock限免(日本store見到

香港store都限免緊

佢話要裝個假vpn係咪正常無伏

香港store都限免緊

有無人用過osmo mobile
有無人用過osmo mobile

有買
down左個battery life係部mbp 2016

用左2個禮拜個max capacity跌左去98%好心up

呢啲唔check好過check, 一定唔會有好消息
指紋入一個定两個快啲?
想凖啲又應該入一個定兩個?
指紋入一個定两個快啲?
想凖啲又應該入一個定兩個?

5個

呢啲唔check好過check, 一定唔會有好消息

硬係有強逼症咁

見住佢係97-98%上落

btw依排app store的確有好大問題,無論係iPhone或者mac down野都好慢

香港store都限免緊

有好多credit card資料 用adblock會唔會奶野

香港store都限免緊

有好多credit card資料 用adblock會唔會奶野

已用兩年,佢個apn是假的

咁難得有官方wallpaper 點都要用下

好似大部份都係支那豬畫

香港store都限免緊

已用兩年,佢個apn是假的

即係點?? 唔會拎到部機已資料???
(限免個陣DL左未用)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞