[簡約手錶撚] 冷門斯文手錶牌子介紹

1001 回覆
361 Like 9 Dislike

光巴 間鋪究竟係邊
因為budget 一萬鬆想買隻錶返工載
想上門睇下

百寶利 19樓
尋日想上去睇,點知無開

幾時開 想問有無東方錶賣

開2-8你幾點去
光巴個到有冇錶帶或姐換錶帶個舊嘢賣

格仔交叉槽嗰個?淘喇。

格仔交叉槽嗰個?淘喇。

冇用開淘寶

格仔交叉槽嗰個?淘喇。

冇用開淘寶

用開呢枝6767-F,網上好多地方有得賣(自己Google)
我淘寶買,因為最平

格仔交叉槽嗰個?淘喇。

冇用開淘寶

用開呢枝6767-F,網上好多地方有得賣(自己Google)
我淘寶買,因為最平

教學片:
https://youtu.be/TtPde-M5Xz0
自己換無難度

冇用開淘寶

我淘寶買,因為最平

教學片:
自己換無難度

好似誤會左

格仔交叉槽嗰個?淘喇。

冇用開淘寶

我淘寶買,因為最平

上次幫襯chrono24啲賣家
連埋隻nomos寄咗支過嚟

冇用開淘寶

我淘寶買,因為最平

賣唔賣支嘢

我淘寶買,因為最平

教學片:
自己換無難度

好似誤會左

唔該巴打

我淘寶買,因為最平

賣唔賣支嘢

唔賣啦
巴打有需要出嚟我借你用好過啦
Lm

賣唔賣支嘢

唔賣啦
巴打有需要出嚟我借你用好過啦

咁仲麻煩
有無人知邊到維修手錶好
跌爆左玻璃面

格仔交叉槽嗰個?淘喇。

冇用開淘寶

我淘寶買,因為最平

巴打同sales講咗咩黎... 點解咁多野送?
想問下光暈巴打間鋪係咩... 有冇得上門試下erroyl

都話未有

多謝巴打幫答
之前官網開左幾個鐘俾散客搶買,依家冇曬lu,
佢要等下轉先可能俾d貨我,到時就有實物睇。

光巴接唔接受預訂Luna?

我confirm有貨先開預訂吧,費事收你錢又唔firm幾時有貨
budget 大概2500
想問下有無邊隻白底藍針推介?

第一頁d 價錢唔update ge

點唔update法呀巴打 邊隻唔update?

都話未有

多謝巴打幫答

光巴 間鋪究竟係邊
想上門睇下

百寶利 19樓
尋日想上去睇,點知無開

日日都開架wor,不過開330-830pm, 星期日開330-730pm

多謝巴打幫答

光巴 間鋪究竟係邊
想上門睇下

百寶利 19樓
尋日想上去睇,點知無開

幾時開 想問有無東方錶賣

東方冇 全部都係micro brand黎

我淘寶買,因為最平

巴打同sales講咗咩黎... 點解咁多野送?

冇乜特別
上chrono24搵錶》問價》email傾
夾少少德文扮fd咁
R吓呢樣r吓嗰樣
不過其實都係啲濕碎嘢啫
唔多值錢
留名學野
有無人知邊到維修手錶好
跌爆左玻璃面

一般收200-300蚊。普通玻璃收平d, 藍寶石佢會收貴d.
鴨記深水埗呀叔都有得整,可以講少少價,不過可能會粗手粗腳少少。
想問下光暈巴打間鋪係咩... 有冇得上門試下erroyl

都話未有

多謝巴打幫答

光巴 間鋪究竟係邊
想上門睇下

我個度最貴都係隻zelos青銅錶八千幾,過萬個d我都係幫下巴打拎貨訂貨,冇直接賣
budget 大概2500
想問下有無邊隻白底藍針推介?

厚身 about vintage, 薄身corniche.
Lm
有無人知邊到維修手錶好
跌爆左玻璃面

巴打點跌到咁傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞