[簡約手錶撚] 冷門斯文手錶牌子介紹

1001 回覆
361 Like 9 Dislike

metro 真係最好j

借問聲香港邊度有nomos實體店?
想睇下實物

東方 瑞士錶行嗰啲都有
你search下官網,會搵到香港區嘅authorised dealers
想問下巴打有冇多啲類似rosefield既牌子推介?

cluse, the horse, olivia burton, kapten & son, tsovet, mvmt, tayroc, komono.
巴打係咪會拎到ERROYL REGENT LUNA果隻既貨
小弟意屬呢隻

有但要等。佢官方冇貨。
小弟意屬呢隻

有但要等。佢官方冇貨。

大概要幾耐 幫我留定隻
小弟意屬呢隻

有但要等。佢官方冇貨。

大概要幾耐 幫我留定隻

3月會唔會有
lm
今日終於買佐老母metro

幾銀。

大約二萬五

metro 真係最好j

想睇下實物

東方 瑞士錶行嗰啲都有
你search下官網,會搵到香港區嘅authorised dealers

metro 正常要幾耐上一次鍊?
其實睇中左隻iwc藍針皮款

但真係諗緊有冇需要買到咁貴

利申有discount但窮撚

每個人對物質定義好唔同,但只可以同你講iwc既錶對得住佢個價,但幾萬係影響到生活的話就算啦,平有平玩,貴有貴玩,無謂強求。

不過有時d 野 一步到位 ...
留名

想睇下實物

東方 瑞士錶行嗰啲都有

我自己計過大約44個鐘

東方 瑞士錶行嗰啲都有

我自己計過大約44個鐘

聽人講話如果日日戴
好似每日keep住差唔多時間上鍊好啲(但唔好上盡)

我自己計過大約44個鐘

聽人講話如果日日戴

日日戴嘅我自己好少上鏈

我自己計過大約44個鐘

聽人講話如果日日戴

日日戴嘅我自己好少上鏈

我以為你哋講緊手上鍊嗰隻metro
有冇brathwait 25%off 既discount code
琴晚我搵到而家搵唔返

平平地入手左呢隻
小弟意屬呢隻

有但要等。佢官方冇貨。

大概要幾耐 幫我留定隻

同求
今日終於買佐老母metro

幾銀。

大約二萬五

佢打左幾折俾你
Tangente 38 Datum 巴打做到幾錢

老母錶 tangente

幫你問問

光膠巴問左未

問左未覆。
小弟意屬呢隻

有但要等。佢官方冇貨。

大概要幾耐 幫我留定隻

同求

冇問題。
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞