[簡約手錶撚] 冷門斯文手錶牌子介紹

1001 回覆
361 Like 9 Dislike
erroyl下個月幾時有

想問樓主會唔會返呢款

想問樓主會唔會返呢款

有貨呀~
erroyl下個月幾時有

未知.佢冇update..

仲有個Christopher Ward, 除左個logo柒d好似雜牌之外,又係廣受好評既online brand

所以好似有新logo , 但佢個5日鍊movement又有cosc好似幾掂。

上佢個網睇好貴下呢個牌子

正野黎架!

仲有個Christopher Ward, 除左個logo柒d好似雜牌之外,又係廣受好評既online brand

所以好似有新logo , 但佢個5日鍊movement又有cosc好似幾掂。

正野黎架!

今時今日出自家芯算係有視野,佢算唔算係microbrand呢?

我隻metro 半日冇佐一半

嘩屌我個隻都係 (metro gangreserve)

上官網睇話42個鍾

Neomatik表示真係近2日

駛唔駛拎隻metros 去整,半日上次鍊

上官網睇話42個鍾

上爆未?

上官網睇話42個鍾

試吓扭多幾吓
之前錶行啲人教「慢慢上30秒」
不過如果一日都冇就有啲奇怪
3k抵玩鋼錶係咪得seiko揀
幫推

東方囉~!
幫推

謝巴打

東方囉~!

如果10k內巴打有咩推介 3K d款好麻麻

正野黎架!

今時今日出自家芯算係有視野,佢算唔算係microbrand呢?

睇你點定義micro brand, 我自己就覺得佢算係, 冇錢玩marketing,落一堆廣告,或 佢只係玩online direct sale,冇retail冇distributor。但口碑好好。

正野黎架!

睇你點定義micro brand, 我自己就覺得佢算係, 冇錢玩marketing,落一堆廣告,或 佢只係玩online direct sale,冇retail冇distributor。但口碑好好。

其實d大牌做起咗就肯定一大忽成本去咗廣告度,宜家有呢d micro brand出現都好嘅,成本低d可以平d 起錶,消費者又可以平d入到手,特別唔係太執意一定要戴大牌/budget 較少嗰d

正野黎架!

其實d大牌做起咗就肯定一大忽成本去咗廣告度,宜家有呢d micro brand出現都好嘅,成本低d可以平d 起錶,消費者又可以平d入到手,特別唔係太執意一定要戴大牌/budget 較少嗰d

岩呀師兄。

呢隻錶點睇
巴打初幾啟市?
留名
巴打初幾啟市?

啱先睇到ig thx bro
巴打有冇vintage 1820 automatic

rose gold有,三藍針冇,銀針藍秒針大約新年後一個星期。

呢隻錶點睇

幾正,未見過。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞