[簡約手錶撚] 冷門斯文手錶牌子介紹

1001 回覆
361 Like 9 Dislike
幾時erroyl先有貨仲算貴d既 melborune watch company 但反而無咁靚

下個月有呀巴打

想問如果係你到買 壞左係咪你幫我送番去整? 我上官網買有咩分別?

係。冇分別。但你上網碌咭會俾多2%手續費同有巴打價。

入左貨通知聲有得look卡?

乜柒都有。

想問下下面果個細錶係咩

小秒針

呢隻幾靚

mini second, 秒針黎。
官網要俾多三舊水shipping, 唔好咁傻豬呀。
瑞士HANOWA有無得諗?

design太老成。
想買隻皮帶既俾女朋友 有冇推介

budget?
全部皮帶???

多數皮款,鋼帶唔會襯bauhaus style
光巴, 有冇邊隻牌紙同NOMOS 差不多?

玩佐RODINA 一排, 想買番隻正牌係手

budget?
巴打點睇MeisterSinger

我係香港冇見過人帶,堅冷門但明明外國幾多fans.
signature 單針正野,造工唔錯。

仲有個Christopher Ward, 除左個logo柒d好似雜牌之外,又係廣受好評既online brand
留名
想買隻knot或者Rossling&Co
Knot係咪要搵代運?日本官網收唔收香港credit card?
香港有冇得賣?
留名
Knot係咪要搵代運?日本官網收唔收香港credit card?
香港有冇得賣?

Knot香港冇零售點,個網似極麻煩,credit card 冇試過可以試下,但d 巴打通常去台北/日本旅行個時買埋。 如果買 Rossling & Co 巴打可以揾我幫手, 唔想益我既可以上官網買,shipping fee+credit card手續費多三百蚊到。
想買隻timex粗戴,去邊度買穩陣
留名
我之前戴開rossling and co
但前排壞左寄返去加拿大比佢整,換左個新既過黎
但我自己已經買左另一隻錶,有無巴打接收?

點壞?其實通常換粒電搞掂。石英錶芯好少壞。
想買隻timex粗戴,去邊度買穩陣

Autoshop outlet睇下,佢成日清貨執到平野。
Amazon都平但安排shipping麻煩。
再唔係好多濕鳩igshop都有賣水貨。
留名

有意
telegram @kennyc09

時不時停左唔郁, 郁下個掣又無事, 換過電都係咁
寄完返佢佢又無解釋咩事, 剩係換個新比我就算
留名
香港有冇得賣?

我係rakuten jp度買過knot
都係官方嘅
可以用本地信用卡,但唔可以直接寄嚟香港
最後都要用轉運

巴打之前搵我定經官網? 其實唔洗寄返去,嘈佢會自動寄多隻俾你。
留名

巴打之前搵我定經官網? 其實唔洗寄返去,嘈佢會自動寄多隻俾你。

我其實用左呢隻好耐 果時問佢佢話要寄比佢

不過巴打你講到咁 遲下會唔會個個都咁做整死個牌子
留名

好似傳說中買雪條食完用條雪條棍再換雪條咁

壞左,寄多隻。再用少少錢修理,再賣返隻新俾人,再叫第個人講壞左,再叫佢寄多隻黎。五餅二魚。
巴打可唔可以講下nomos係貴左d咩?
當然我都覺得佢好靚,但佢點解值呢個價?

好似傳說中買雪條食完用條雪條棍再換雪條咁

壞左,寄多隻。再用少少錢修理,再賣返隻新俾人,再叫第個人講壞左,再叫佢寄多隻黎。五餅二魚。

咁玩法佢好快唔會再換新架啦 一換一新既就算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞