[簡約手錶撚] 冷門斯文手錶牌子介紹

1001 回覆
361 Like 9 Dislike
仲諗住買MVMT

Hmv 有半價
呢d 錶都幾貴
唔怪得愈黎愈多人戴電子錶
Apple watch 同最cheap 既錶差唔多價

兩樣野黎...帶apple watch同帶手機上手一樣,著重功能性多。

Smart watch 愈出愈靚
雖然係唔同野
但手就得一對
好似我呢d 窮jj 真係好難簡買邊隻

但係apple watch 有得換錶帶
仲諗住買MVMT

Hmv 有半價

mvmt壞既機率都幾高。
呢d 錶都幾貴
唔怪得愈黎愈多人戴電子錶
Apple watch 同最cheap 既錶差唔多價

兩樣野黎...帶apple watch同帶手機上手一樣,著重功能性多。

雖然係唔同野
但手就得一對

有咩錶冇得換錶帶其實。 其實好多錶都有易拆扣,會唔會誤會左

雖然係唔同野
但手就得一對

其實d 錶帶係咪通用
用番佢個扣就得?
男人老狗戴女裝錶覺唔覺? corniche女裝幾靚

男女裝同款唔同size姐,但40mm係岩男仔多d

Btw 爸打hk 邊度有得買
冇用credit card

月底香港有得賣。
可contact 我 jnhw2046@gmail.com

雖然係唔同野
但手就得一對

其實d 錶帶係咪通用
用番佢個扣就得?

其實手錶所有錶帶都得,岩闊度就換到。
點睇精工藍細mm

3000之內冇對手

Diver類講真冇得比較。
好多朋友成日拎Diver同Pilot,Bauhaus等路線既錶比,市場上最大需求都係Diver,貨多需求多自然硬件同所有野都會抵買左。

細mm唔講類型,單以鋼水嚟講已經贏好多貴過佢嘅錶,唔係唔會咁受歡迎
600 買左titus
有冇啲差唔多2千budget嘅藍針錶推介
nomos
but it is fucking expensive
600 買左titus

咩款
幾時erroyl先有貨仲算貴d既 melborune watch company 但反而無咁靚
Stowa Flieger

幾正,幾錢到?
岩岩行街見到triwa啲款好似幾靚
唔識啲牌子
請問好唔好架?

男女裝同款唔同size姐,但40mm係岩男仔多d

Btw 爸打hk 邊度有得買
冇用credit card

月底香港有得賣。
可contact 我 jnhw2046@gmail.com

巴打開鋪?
想知點入手nomos 第一份糧就決定攞黎買錶
大家點睇dual time earnshaw
見隻黑皮白底幾靚咁
想知點入手nomos 第一份糧就決定攞黎買錶

東方錶行
jselect
Chrono24
官網(唔知寄唔寄外國)
甚至去日本旅行都買到
幾時erroyl先有貨仲算貴d既 melborune watch company 但反而無咁靚

下個月有呀巴打
Rossling & Co係邊有得買?
岩岩行街見到triwa啲款好似幾靚
唔識啲牌子
請問好唔好架?

ig shop大把, 北歐風,多款同d款幾靚,日本芯普通玻璃,但條皮帶都ok。
Rossling & Co係邊有得買?

爬文或者自己google rossling & co hk 講過一百次。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞