[簡約手錶撚] 冷門斯文手錶牌子介紹

1001 回覆
361 Like 9 Dislike
巴打有冇多d rossling.co 既玫瑰金框配啡皮錶帶 (40mm)實物圖可以睇下
留名翻睇
巴打有冇vintage 1820 automatic

rose gold有,三藍針冇,銀針藍秒針大約新年後一個星期。

想要三藍

光巴大概幾錢到

google rossling & co hk, 網有曬價
巴打有冇多d rossling.co 既玫瑰金框配啡皮錶帶 (40mm)實物圖可以睇下

你wtsapp我。 "google rossling & co hk" 揾到
買 stowa 既話
都係買返機師錶啦
入 stowa 都係 buy 佢歷史姐
Bauhaus 款冇必要入 stowa
個人意見

極同意,stowa首選flieger.

我隻metro 半日冇佐一半

嘩屌我個隻都係 (metro gangreserve)

上官網睇話42個鍾

Neomatik表示真係近2日

駛唔駛拎隻metros 去整,半日上次鍊

上爆未?

個power reserve indicator 剩番六份一紅色咁

我隻metro 半日冇佐一半

嘩屌我個隻都係 (metro gangreserve)

上官網睇話42個鍾

Neomatik表示真係近2日

駛唔駛拎隻metros 去整,半日上次鍊

試吓扭多幾吓
之前錶行啲人教「慢慢上30秒」
不過如果一日都冇就有啲奇怪

姐話點

想要三藍

光巴大概幾錢到

google rossling & co hk, 網有曬價

其實係咪 the watchdodrobe?
我搵過好多次都冇相關
咁三藍 係咪唔會入貨

係呀,
三藍唔係唔會入,係官方根本冇賣過出街,本身預新年前後有,但隻藍色好似話有問題, 重新整一批,要4月底-5月先有。你係About Vintage 度搵見到two tone個隻就係。
Stowa 出90周年了
想買隻About Vintage,請問可以點入手?除左官網

有冇link

隻錶咁樣有無得整

已經唔識郁
就算郁都只會郁幾下

有冇link

有性趣

有冇link

有性趣

有冇link

有性趣

呢隻?
隻手幼帶女裝覺唔覺?

google about vintage hk就揾到我。

請爬文就揾到我,或者google about vintage hk

隻錶咁樣有無得整

已經唔識郁
就算郁都只會郁幾下

咩事,睇唔到。
隻手幼帶女裝覺唔覺?

唔覺既。真係好幼定點先。如果唔係帶40mm都ok其實。
Smart turnout呢個牌子掂唔掂?
想買隻錶比朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞