[簡約手錶撚] 冷門斯文手錶牌子介紹

1001 回覆
361 Like 9 Dislike

想問下下面果個細錶係咩

想問下下面果個細錶係咩

小秒針
求全黑minimalist
光巴, 有冇邊隻牌紙同NOMOS 差不多?

玩佐RODINA 一排, 想買番隻正牌係手
有無人戴janghans????!!
想問下stowa 或laco既 flieger 係唔係都要七千蚊左右?
睇完圖覺得好正
想問下stowa 或laco既 flieger 係唔係都要七千蚊左右?
睇完圖覺得好正

Laco用Miyota機械機芯42mm嘅2千拎,Amazon有,用eta機芯42mm約六千幾,45mm七千多啲,都係Amazon,stowa唔知
睇完圖覺得好正

stowa係,laco有隻日本芯唔使咁貴
留名
巴打點睇MeisterSinger
留名
上rossling 個官網買左兩隻
多謝樓主推介!

想問下下面果個細錶係咩

小秒針

呢隻幾靚
幾時erroyl先有貨仲算貴d既 melborune watch company 但反而無咁靚

下個月有呀巴打

想問如果係你到買 壞左係咪你幫我送番去整? 我上官網買有咩分別?
想知點入手nomos 第一份糧就決定攞黎買錶

東方錶行
jselect
Chrono24
官網(唔知寄唔寄外國)
甚至去日本旅行都買到

謝巴打
上rossling 個官網買左兩隻
多謝樓主推介!

做咩咁傻豬官網訂俾多shipping 呀

但幾百蚊算係咁,唔會有藍寶石面防花架啦,如果你budget得幾百,timex已經算最好。再唔係就casio gshock seiko, 不過可能成熟d.

唔該巴打

屌舊年買隻timex 用咗1年零1個月就壞撚咗
啱啱送咗返去報價整

你邊款?我買flyback仲未壞
幾時erroyl先有貨仲算貴d既 melborune watch company 但反而無咁靚

下個月有呀巴打

想問如果係你到買 壞左係咪你幫我送番去整? 我上官網買有咩分別?

係。冇分別。但你上網碌咭會俾多2%手續費同有巴打價。
睇完圖覺得好正

stowa係,laco有隻日本芯唔使咁貴

laco日本芯前幾版都有人貼,2k多d已經有啦。
有無人戴janghans????!!

開心使用中
打咁多野都係想做生意姐
幾吸引
Pm鋪頭地址黎 唔該晒

lihkg有pm架咩。 就咁google rossling & co hk就揾到

下個月有呀巴打

係。冇分別。但你上網碌咭會俾多2%手續費同有巴打價。

入左貨通知聲有得look卡?
巴打about vintage 1815 黑帶仲有貨嗎??打算過兩日嚟你門市買,有冇得平啲?學生哥買完之後破產

有呀巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞