[簡約手錶撚] 冷門斯文手錶牌子介紹

1001 回覆
361 Like 9 Dislike

男女裝同款唔同size姐,但40mm係岩男仔多d

Btw 爸打hk 邊度有得買
冇用credit card

月底香港有得賣。
可contact 我 jnhw2046@gmail.com

巴打開鋪?

男女裝同款唔同size姐,但40mm係岩男仔多d

Btw 爸打hk 邊度有得買
冇用credit card

月底香港有得賣。
可contact 我 jnhw2046@gmail.com

巴打開鋪?

巴打價
巴打about vintage 1815 黑帶仲有貨嗎??打算過兩日嚟你門市買,有冇得平啲?學生哥買完之後破產
有冇啲差唔多2千budget嘅藍針錶推介

要搵bauhaus款既話
<1xxx = rossling & co(石英), rodina (自動),

<2xxx = Orient Bambino, about vintage

其實貼過好多次。
600 買左titus

咩款

圖呢
大家點睇dual time earnshaw
見隻黑皮白底幾靚咁

thomas earnshaw垃圾黎,
香港公司黎,拎Thomas Earnshaw 舊時個製錶名人個名黎扮英國牌子呃鳩人。
瑞士HANOWA有無得諗?
想買隻皮帶既俾女朋友 有冇推介

HANOWA - SWISS MILITARY
留明
大家點睇dual time earnshaw
見隻黑皮白底幾靚咁

thomas earnshaw垃圾黎,
香港公司黎,拎Thomas Earnshaw 舊時個製錶名人個名黎扮英國牌子呃鳩人。

原來係咁,聽啲sale講話係英國野
去你度買有無得平
Nomos 好 撚 靚 !
希望有生之年買到襯得起
全部皮帶???
打咁多野都係想做生意姐
幾吸引
Pm鋪頭地址黎 唔該晒
巴打about vintage 1815 黑帶仲有貨嗎??打算過兩日嚟你門市買,有冇得平啲?學生哥買完之後破產

同女友一人一隻

Timex 易壞? 咁有乜牌子會好啲 同埋價位無禁高?

但幾百蚊算係咁,唔會有藍寶石面防花架啦,如果你budget得幾百,timex已經算最好。再唔係就casio gshock seiko, 不過可能成熟d.

唔該巴打

屌舊年買隻timex 用咗1年零1個月就壞撚咗
啱啱送咗返去報價整
Timex expedition 好正
想買隻~$2000幾錶比女朋友,求推介
已經念爆頭
做咩野全部錶面都成個pizza咁大
已經念爆頭

不如去Amazon search ''orient automatic women''自己揀,呢隻其中一隻
已經念爆頭

不如去Amazon search ''orient automatic women''自己揀,呢隻其中一隻

Thx bro
已經念爆頭

Thx bro

99%唔會撞錶,戴十年以上濕濕碎,通常係戴到厭都未壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞