[簡約手錶撚] 冷門斯文手錶牌子介紹

1001 回覆
361 Like 9 Dislike

佢話email去咋喎,訂得到?

Stowa LE官網突然開賣
要買既巴打快d上去睇下

仲有得揀Serial XXX/250

不過運費要59Eur

俾咁貴運費都有好處
好快到、同埋可以打電話同佢講幾點送
因為全屋返晒工,平日返工時間屋企無人收件
上次打電話問佢可唔可以7點後送,佢話得

Delivery Time: from May/June 2017

今次應該唔會好快到
隻nomos 新買帶唔夠兩日就入左廠

咩事

同問
我嗰隻戴咗半年好健康,仲好準喎

每次教完時間,支分針都唔識行,

要等秒針行4~5圈先識行,

我set 快5分鐘,佢真係行個陣己經慢兩分鐘
幫襯光巴會唔會有折頭?
想屌隻about vintage

咩事

同問

咁唔好彩
希望整返之後ok啦
我嗰隻戴咗年幾都仲好準,係條錶帶爛爛地

同問

咁唔好彩
希望整返之後ok啦

買左唔夠4日,拎返錶行,佢話要拎返行check

要等半個月
樓主巴打,我想問下你知唔知Erroyl隻luna係咩錶面同機芯?

miyota 9122 automatics

同問

咁唔好彩
希望整返之後ok啦

要等半個月

上唔夠鏈定點?
幫襯光巴會唔會有折頭?
想屌隻about vintage

上黎大叫自己id 有折
有冇人有留意Frederique Constant?
想入番隻
樓主巴打,我想問下你知唔知Erroyl隻luna係咩錶面同機芯?

miyota 9122 automatics

多謝光巴
而家想訂但唔知點訂,又冇現貨

咁唔好彩
希望整返之後ok啦

要等半個月

邊間買

東方

咁唔好彩
希望整返之後ok啦

要等半個月

上唔夠鏈定點?

有上滿先教時間
其實比人換錶帶係咪要預左佢整花錶耳
想問下光暈巴打間鋪係咩... 有冇得上門試下erroyl

都話未有

都話未有

多謝巴打幫答
之前官網開左幾個鐘俾散客搶買,依家冇曬lu,
佢要等下轉先可能俾d貨我,到時就有實物睇。
男人手幼有冇咩錶會襯到
我手真係幼過好多女

都話未有

多謝巴打幫答

光巴接唔接受預訂Luna?
budget 大概2500
想問下有無邊隻白底藍針推介?
budget 大概2500
想問下有無邊隻白底藍針推介?

第一頁d 價錢唔update ge

都話未有

多謝巴打幫答

光巴 間鋪究竟係邊
因為budget 一萬鬆想買隻錶返工載
想上門睇下

百寶利 19樓
尋日想上去睇,點知無開

多謝巴打幫答

光巴 間鋪究竟係邊
因為budget 一萬鬆想買隻錶返工載
想上門睇下

百寶利 19樓
尋日想上去睇,點知無開

幾時開 想問有無東方錶賣
光巴個到有冇錶帶或姐換錶帶個舊嘢賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞