[簡約手錶撚] 冷門斯文手錶牌子介紹

1001 回覆
361 Like 9 Dislike
上年係巴打到買左隻rossling & co, 用左2個月就唔準,行慢左好多,唔知係咪冇電定咩

換電就ok 石英好少壞。

係咪就咁拎出去街邊D整錶到叫佢換電就OK? 好驚整壞

呢隻邊到有得買

我都睇中brathwait

我有隻全新深啡帶銀框40MM
有興趣TG: thisisgoo
上年係巴打到買左隻rossling & co, 用左2個月就唔準,行慢左好多,唔知係咪冇電定咩

係。 唔會。

係。 唔會。

有問題搵我換。

係。 唔會。

有問題搵我換。

你舖頭係邊到?我買果時仲未有實舖

係。 唔會。

有問題搵我換。

你舖頭係邊到?我買果時仲未有實舖

你wtsapp我
有冇brathwait 25%off 既discount code
琴晚我搵到而家搵唔返

25%off應該冇咁癲下話, USD 25 就可能有。
今日終於買佐老母metro

幾銀。

大約二萬五

佢打左幾折俾你

八五咋

metro 正常要幾耐上一次鍊?

我自己計過大約44個鐘

聽人講話如果日日戴
好似每日keep住差唔多時間上鍊好啲(但唔好上盡)

日日戴嘅我自己好少上鏈

我隻metro 半日冇佐一半

我自己計過大約44個鐘

聽人講話如果日日戴

日日戴嘅我自己好少上鏈

嘩屌我個隻都係 (metro gangreserve)

我自己計過大約44個鐘

聽人講話如果日日戴

日日戴嘅我自己好少上鏈

上官網睇話42個鍾

上官網睇話42個鍾

Neomatik表示真係近2日

樓主知唔知幾時會返貨 同埋係咪得us先有半價

樓主知唔知幾時會返貨 同埋係咪得us先有半價

唔知,我同triwa 冇關係
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B005ECKPEA/ref=mp_s_a_1_5?ie=UTF8&qid=1485235143&sr=8-5&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=laco+flieger&dpPl=1&dpID=51M%2BoJu0waL&ref=plSrch
laco日本芯係呢隻?
有冇地方有得試?定得amazon有得買?
軍錶會唔會好難襯?

香港應該冇,得amazon.
睇你咩look,斯文定sporty,man類。
LM
Tangente 38 Datum 巴打做到幾錢

老母錶 tangente

幫你問問

光膠巴問左未

問左未覆。

retail $21800 ,8折,現金174xx。
Rotary 係咪垃圾牌子黎

都唔係既,英國都賣得幾行。平價抵玩路線

仲有個Christopher Ward, 除左個logo柒d好似雜牌之外,又係廣受好評既online brand

所以好似有新logo , 但佢個5日鍊movement又有cosc好似幾掂。
有咩錶係歐洲買抵?筆直大概1000-2500

想要鋼錶automatic

仲有個Christopher Ward, 除左個logo柒d好似雜牌之外,又係廣受好評既online brand

所以好似有新logo , 但佢個5日鍊movement又有cosc好似幾掂。

上佢個網睇好貴下呢個牌子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞