[關愛坐入] 假兩難推理

936 回覆
53 Like 27 Dislike
喂喂樓豬搞錯咗啲嘢
首先係你哋CC台屌達哥染紅在先
其後有人記得關sir講過淘寶post唔算五毛
(淘寶post即係=宣傳/討論/使用淘寶)
既然宣傳/討論/使用淘寶嘅淘寶post冇問題
即係你哋CC台跟車太貼屌錯人
一就係關sir講錯咗啫
宜家係叫佢出嚟confirm返達哥唔係奶共染紅有咩問題

如果你覺得叫關sir解釋係有問題
有理由相信你分化緊香港人
1.你分化緊相信關sir嘅五毛list讀者
2.你分化緊相信達哥清白嘅人
3.你縱容搞事分子抹黑達哥奶共分化香港人
喂喂樓豬搞錯咗啲嘢
一就係關sir講錯咗啫

我相信我無搞錯到啲咩.
唔好將其他人講過嘅嘢同我混為一談
我只係指出有人用偽二分法.
關愛座我上面亦指出咗佢對他人指控唔準確
咁用支付寶都冇問題啦
大家可以鬆一口氣了

邊個話"無問題"?
你自己老作?

至少唔係5毛啦

用支那寶而畀人話你親中賣港的話, 唔好問人點解屌你.

咩呀
淘寶都唔係親中賣港
支付寶點解係?

我幾時話"淘寶都唔係親中賣港"? 我講咗好多次#27 我答咗你.
但係你不斷選擇性失明

淘寶叫親中
咁用LINE係咪叫親日?(or韓)

我#27 係咁講? 你擺明選擇性失明啦吓話
喂喂樓豬搞錯咗啲嘢
一就係關sir講錯咗啫

其實樓主仲未分到

笑關愛座果d 9成係笑佢搬龍門(偽兩分法)同白痴
樓主以為問淘寶問題果d 真係好care 用淘寶係咪五毛

真係為樓主尷尬
咁用支付寶都冇問題啦
大家可以鬆一口氣了

邊個話"無問題"?
你自己老作?

至少唔係5毛啦

咩呀
淘寶都唔係親中賣港
支付寶點解係?

我幾時話"淘寶都唔係親中賣港"? 我講咗好多次#27 我答咗你.
但係你不斷選擇性失明

咁我問你淘寶係咪親中賣港,yes or no
你事實答唔出wor
我唯有估la

而咩叫"爭議", 就係有人覺得唔洗屌, 但有人覺得需要屌. 有爭議的話, 就唔好問點解要屌人或問點解覺得唔好屌. 想屌嘅繼續屌, 想defend 嘅就繼續defend.
即係樓主同埋關愛座各自判斷 互不相干咁解掛
咁用支付寶都冇問題啦
大家可以鬆一口氣了

邊個話"無問題"?
你自己老作?

至少唔係5毛啦

咩呀
淘寶都唔係親中賣港
支付寶點解係?

但係你不斷選擇性失明

你事實答唔出wor
我唯有估la

紅字你又玩偽二分法仲要我答你yes and no? 你用吓腦先講嘢啦
咁用支付寶都冇問題啦
大家可以鬆一口氣了

搞清楚用家同開發商既問題未?
用支付寶我係唔贊成
但盲撐開發商喺香港推廣支付寶就係五毛

點分撐同盲撐呀😂😂😂

達哥收錢撐支付寶
五毛都收錢撐支付寶

偽兩分法 😂😂

偽兩分法始祖關囝出黎回應未😂😂😂😂😂😂
喂喂樓豬搞錯咗啲嘢
一就係關sir講錯咗啫

我相信我無搞錯到啲咩.

其實邊句
咁用支付寶都冇問題啦
大家可以鬆一口氣了

用支付寶我係唔贊成

即係如果有條係香港話「支付寶真係好好用啊」
咁佢算唔算撐開發商喺香港推廣支付寶?

算撐 但如果佢真心覺得好用,就唔係盲撐wor
等關仔解答

關仔答到未

睇佢咩理據
如果間商戶只可以接受支付寶付款
噉唔代表用家覺得好用囉五毛
喂喂樓豬搞錯咗啲嘢
一就係關sir講錯咗啫

其實樓主仲未分到

真係為樓主尷尬

我#82 答咗
不過唔知點解你唔正面回我#82
我相信我無搞錯到啲咩.
綠字你明顯打緊稻草人. 其他人care 與否都好, 我一樣可以指出有人用緊偽二分法.
咁用支付寶都冇問題啦
大家可以鬆一口氣了

邊個話"無問題"?
你自己老作?

至少唔係5毛啦

咩呀
淘寶都唔係親中賣港
支付寶點解係?

但係你不斷選擇性失明

你事實答唔出wor
我唯有估la

而咩叫"爭議", 就係有人覺得唔洗屌, 但有人覺得需要屌. 有爭議的話, 就唔好問點解要屌人或問點解覺得唔好屌. 想屌嘅繼續屌, 想defend 嘅就繼續defend.
即係樓主同埋關愛座各自判斷 互不相干咁解掛

橙字, 唔同個體當然係各自判斷, 唔係你想點?
咁其實有冇屌錯人
達哥是咪清白啫
有冇人答到我
咁用支付寶都冇問題啦
大家可以鬆一口氣了

用支付寶我係唔贊成

即係如果有條係香港話「支付寶真係好好用啊」
咁佢算唔算撐開發商喺香港推廣支付寶?

算撐 但如果佢真心覺得好用,就唔係盲撐wor
等關仔解答

關仔答到未

睇佢咩理據
如果間商戶只可以接受支付寶付款
噉唔代表用家覺得好用囉五毛

咁如果個理據係「好多地方都俾到錢,好好用」
咁算唔算五毛?

按樓主定義
有爭議的話, 就唔好問點解要屌人或問點解覺得唔好屌. 想屌嘅繼續屌, 想defend 嘅就繼續defend.

咁即係話 佢覺得你係就係
喂喂樓豬搞錯咗啲嘢
一就係關sir講錯咗啫

其實樓主仲未分到

真係為樓主尷尬

我#82 答咗
不過唔知點解你唔正面回我#82
我相信我無搞錯到啲咩.
綠字你明顯打緊稻草人. 其他人care 與否都好, 我一樣可以指出有人用緊偽二分法.

證據?
提出問題笑下關囝搬龍門就=偽兩分法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞